225x122

MAN kamioni

Marka MAN u cijelome svijetu podrazumijeva učinkovitost, inovaciju i bliskost s kupcima. MAN-ova priča o uspjehu traje više od 100 godina, a svojim naprednim i često revolucionarnim inovacijama MAN je znatno utjecao na razvoj kamiona i autobusa.

Voziti MAN znači imati snažnog i kompetentnog partnera u kojeg se možete pouzdati.

#SimplyMyTruck

MAN HRVATSKA

TGX

Neovisno o tome radi li se o autocesti ili teškom radu na gradilištu, zahvaljujući različitim varijantama opreme i motorizacije MAN TGX je savršeno prilagođen zahtjevima raznovrsnih transportnih zadataka. U prijevozu na velike udaljenosti bez problema prelazi velik broj kilometara uz maksimalni komfor vožnje i nisku potrošnju goriva i ukupnih troškova eksploatacije vozila (TCO).

Saznajte više o TGX modelu

TGS

MAN TGS jedinstven je po svojoj prilagodljivosti: prikladan je za teške uvjete lokalnog i distribucijskog prometa, gradilišta i komunalnu primjenu. Blatnjave šumske putove i strmi makadam svladava jednako lako kao i učinkovitu neprekidnu vožnju na autocesti. Svojim snažnim pogonom pokazuje moć na cesti, a istovremeno štedi novac zahvaljujući čvrstoj ali lakoj konstrukciji i inteligentnim sustavima učinkovitosti.

Saznajte više o TGS modelu

TGM

MAN TGM uvodi novu definiciju ekonomičnosti u trakcijskom i distribucijskom prometu u srednje teškoj kategoriji: opremljeno optimiranom pogonskom grupom, ovaj kamion omogućava udobno putovanje uz uštedu goriva. Bez obzira na to upotrebljava li se u distribucijskom prometu, u komunalnim djelatnostima ili na gradilištu – MAN TGM spreman je na sve, a nudi veliku nosivost, sigurnost i učinkovitost.

Saznajte više o TGM modelu

TGL

Maksimalna korisna nosivost, visok kapacitet punjenja i niska potrošnja goriva čine MAN TGL izrazito svestranim vozilom koje se u komunalnim djelatnostima pokazuje u jednako dobrom svjetlu kao i u građevinarstvu ili u klasičnom distribucijskom prometu. Zahvaljujući kratkom osovinskom razmaku MAN TGL izuzetno je okretan, a bez obzira na zahtjeve koji su pred njim može se prilagoditi specifičnim potrebama zadatka.

Saznajte više o TGL modelu

eTruck

Električna gospodarska vozila MAN osim pogonskom grupom bez emisija i dnevnim dosezima do 800 kilometara također se odlikuju izvrsnim ponašanjem u vožnji i jednostavnim upravljanjem. Ekološki prihvatljiv i tihi rasterećuju vozače, ali i stanovništvo.

Saznajte više o MAN električnim vozilima

vrh stranice