Autobusi

Široka paleta proizvoda u ponudi Auto Hrvatske pokriva sve potrebe prijevoza putnika. Od gradskih autobusa preko midi i turističkih pa sve do visoke klase, naša prijevozna rješenja prilagođena su putnicima i individualnim potrebama prijevoznika. Suradnja s nama podrazumijeva učinkovitost i vrhunska tehnološka rješenja, a naš fokus je usredotočen na budućnost i stvaranje stvarne dodane vrijednosti za vaše poslovanje.

AUTOBUSI MAN, NEOPLAN I OTOKAR

MAN

Naša široka paleta proizvoda nudi vam rješenja koja su vam potrebna za sve što vas čeka u budućnosti. Naši autobusi su čišći i štedljiviji nego ikad, bez ugrožavanja udobnosti i sigurnosti. Ako postoji nešto što dokazuje više od 100 godina iskustva MAN autobusa, to je da MAN uklapa kvalitetu u svaki detalj.

NEOPLAN

NEOPLAN stvara povijest od 1935. godine, a 1967. prvi je na tržište uveo putnički autobusa na kat i tako pokrenuo novu eru autobusnog turizma. Putnici će u NEOPLAN autobusima iskusiti luksuz i udobnost svim svojim osjetilima - od panoramskog pogleda na krajolik preko ugodne atmosfere unutrašnjosti do užitka koji će steći slušajući vrhunski audio sustav. 

OTOKAR

Otokar je osnovan 1963. godine i u ponudi ima autobuse od 7 do 18,75 metara. Otokar značajno pridonosi učinkovitosti i sigurnosti svojih autobusa jer već od faze projektiranja u proces uključuje najvažnije tehničke, ekonomske i regulatorne zahtjeve za gradski, prigradski ili turistički prijevoz.

MAN Lion's City E - Bus of the Year 2023
NEOPLAN Cityliner - Coach of the Year 2022 
MAN Lion's Coach - Coach of the Year 2020
vrh stranice