225x122

EV oprema

U ponudi Auto Hrvatske pronađite sve za vaše elektirčno vozilo. U ponudi su EV punjači različite snage i tipova, kablovi, stupovi i priključci. EV punjači dolaze u tri različite verzije - klasični, verzija kojom se upravlja pomoću aplikacije i verzija s RFID upravljanjem.  

Slijedom plana širenja programa osobnih vozila i elektrifikacije vozila, tvrtka Auto Hrvatska Automobila je u sklopu servisne mreže i putem web shopa pokrenula prodaju sigurnih, stabilnih i ekološki prihvatljivih elektro punjača, kabela za punjenje i priključaka za električna vozila. Svi proizvodi su patentirani i posjeduju potrebne certificate koji jamče kvalitetu i sigurnost kao što su CEE, TUV, ETL, CSA, UL, CCC, ROHS.  Servisni centri kontinuiranom edukacijom svojeg servisnog osoblja prate tehnički napredak i povećanu kompleksnost motornih vozila, što zahtijeva i stalni razvoj stručnosti tijekom provođenja usluga radova održavanja i popravake na motornim vozilima. Posebna pozornost posvećena je pridržavanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu servisnih djelatnika.  

Više o samoj ponudi možete pronaći na web shopu Auto Hrvatske OVDJE ili posjetite naše centre gdje će moći uživo vidjeti punjače i saznati detalje.

Posjetite naš web shop

Provjeri ponudu

KONTAKTI

Web Shop

Kontaktni centar

vrh stranice