MAN za Brežnjak-trans

14.02.2022.

Tvrtka Brežnjak-trans obnovila je svoj vozni park novim MAN kamionom. 
Primarna djelatnost tvrtke Brežnjak-trans je prijevoz tereta u međunarodnom prometu, a u svojem dugogodišnjem radu su stekli bogato iskustvo i znanje koje im pomaže da svojim klijentima uvijek pružaju vrhunsku uslugu.    

Kako bi nastavili s pouzdanim i kvalitetnim poslovanjem za obnovu svog voznog parka odabrali su kamion marke MAN. Riječ je o modelu TGX 26.470 6x2-2 LL CH s motorom snage 470 KS i MAN TipMatic mjenjačem. Kamion ima dva akumulatora Super Longlife koji su prilagođeni za povećane električne potrebe te dvostruki spremnik goriva. Uz standardne sigurnosne sustave kamion ima i adaptivni tempomat ACC koji će vozačima pružati više sigurnosti tijekom vožnje, dok će ugodnu temperaturu u prostranoj vozačkoj kabini (GM) osiguravati električni klima uređaj za rad na mjestu.

Vozila tvrtke Brežnjak-trans svakodnevno obavljaju utovare i istovare zbirnih i kompletnih pošiljaka na relaciji Hrvatska - Slovačka - Češka - Poljska – Hrvatska, stoga im je pouzdanost i učinkovitost kamiona od velike važnosti. 

vrh stranice