Nova generacija MAN kamiona u Đakovu

25.03.2021.

Poznata slavonska distribucijska tvrtka Crnov-Commerce d.o.o. obogatila je vozni park s pet niskih tegljača nove generacije MAN kamiona.
U prostore tvrtke Crnov-Commerce iz Đakova stiglo je pet tegljača iz nove generacije MAN kamiona. O ozbiljnosti i veličini poslovanja govori činjenica da ova tvrtka posluje više od 30 godina, dok se  vozni park ovom isporukom zaokružuje na 50 vozila. S obzirom na svakodnevne izazove u dugolinijskom prometu kamioni iz nove MAN-ove generacije su logičan odabir. 

Riječ je o pet tegljača MAN TGX 18.470 4x2 LL SA izvedbe za volumenski transport s motorom od 470 konjskih snaga, prostranom vozačkom kabinom s dva udobna kreveta (debljina madraca glavnog ležaja je 110 mm) i LED unutarnjim osvjetljenjem s mogućnošću prigušenja, elektroničkom ručnom kočnicom smještenoj na ploči s instrumentima i MAN TipMatic mjenjačem s retarderom. Vozila posjeduju i MAN TipMatic Fleet i Profi program vožnje, LED dnevno svjetlo, multifunkcionalni upravljač, infotainment sustav sa 7“ ekranom, te tvornički ugrađenim parkirnim klima uređajem za ugodnu temperaturu i za vrijeme stajanja vozila što omogućuju dva Super Longlife (AGM) akumulatora od 210Ah.

Vjerujemo da će ovim pouzdanim i učinkovitim vozilima tvrtka Crnov-Commerce sigurno prevesti robu na željenu destinaciju. 
vrh stranice