Servis - laka gospodarska vozila

U sklopu poslovanja tvrtke Auto Hrvatska Automobili u okviru osobnog programa posluje šest prodajno-servisnih centara za laka dostavna vozila.
U prodajno-servisnom centru na adresi Heinzelova 70 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis osobnih i lakih komercijalnih vozila marke Peugeot, na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis lakih dostavnih vozila marke Fiat i ovlašteni servisni centar marke Ford, u centru Zadar prodaja vozila marki Volkswagen i Audi te ovlašteni servis za VW i Škoda vozila u centru Karlovac prodaja vozila marki Volkswagen i Škoda, ovlašteni servis za vozila VW, Škoda, Ford i Fiat te u Kaštel Sućurcu prodaja i ovlašteni servis vozila marki Renault i Dacia.
Centri u Zadru i Splitu, osim suvremene servisne opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pružaju i usluge popravaka u limariji i autolakirnici.

BOSCH DIESEL CENTAR

Bosch Diesel Centar uz najsuvremeniju opremu za diesel sustave čine i stručnjaci kvalificirani i kompetenti za sva pitanja diesel tehnologije.

Saznajte više

vrh stranice