Dijelovi i oprema

Kako bi se u slučaju kvara što više smanjilo vrijeme zastoja u radu, a vaše vozilo bilo što prije popravljeno, u našim servisnim centrima za teretna vozila na raspolaganju je široka ponuda MAN originalnih rezervnih dijelova kao i rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača OE opreme kao što su primjerice Bosch, Bilstein Group, Banner, Valeo te brojni drugi. Iz ponude izdvajamo gume za kamione, autobuse, priključna i druga teretna vozila svjetski poznatih proizvođača koja cijenom i kvalitetom mogu udovoljiti svakom klijentu. Posebno smo ponosni na vlastitu robnu marku Auto Hrvatske - brand Teiler pod kojim nudimo reparirane kočione čeljusti iz vlastite proizvodnje i disk pločice renomiranog njemačkog proizvođača. Iz našeg centralnog skladišta u Zagrebu, gume, dijelovi i oprema za gospodarska vozila svakodnevno se dostavljaju u regionalna skladišta na svih 8 lokacija u Hrvatskoj, gdje se mogu odmah ugraditi u vozilo. Kako bi vaša kupnja bila što brža i odrađena iz udobnosti vlastitog doma, na raspolaganju vam je web shop s ponudom guma iz osobnog programa, akumulatora, ulja te ručnog alata - shop.autohrvatska.hr.

DOBAVLJAČI

Pažljiv odabir renomiranih dobavljača i njihovih visoko kvalitetnih proizvoda pozitivno utječe na uspjeh i imidž kompanije.
2 godine jamstva na MAN originalne rezervne dijelove
Velika ponuda brandova rezervnih dijelova, guma, ulja i akumulatora. 
Povoljne cijene repariranih dijelova. 

LOGISTIČKA PODRŠKA

Profitirate zahvaljujući optimalnim logističkim procesima kojima su poboljšane procedure zaprimanja narudžbi i smanjeni rokovi isporuke te omogućeno kraće vrijeme zastoja u radu u radionicama.
vrh stranice