Dijelovi i oprema

U slučaju kvara vozila, želimo vam osigurati brzu i efikasnu uslugu kako biste što prije vratili svoje teretno vozilo u puni pogon. Naši servisni centri za teretna vozila nude širok asortiman originalnih MAN rezervnih dijelova, kao i visokokvalitetnih rezervnih dijelova od svjetski priznatih proizvođača OE opreme, uključujući Bosch, Bilstein Group, Banner, Valeo i mnoge druge.

U našoj ponudi ističemo gume namijenjene kamionima, autobusima, priključnim vozilima i drugim teretnim vozilima od renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Apollo, Continental, Pirelli i Michelin. Posebno smo ponosni na našu vlastitu robnu marku Teiler, pod kojom nudimo reparirane kočione čeljusti iz vlastite proizvodnje, kao i disk pločice renomiranog njemačkog proizvođača.

Sve naručene gume, dijelovi i oprema za gospodarska vozila svakodnevno se dostavljaju iz našeg centralnog skladišta u Zagrebu u regionalna skladišta na svih 9 lokacija diljem Hrvatske. Na taj način, osiguravamo brzu isporuku i mogućnost trenutne ugradnje u vozilo, čime minimiziramo vrijeme vrijeme stajanja vozila u servisu. Vaše povjerenje je naša prioritet, i uvijek smo tu kako bismo vam pružili vrhunsku uslugu.

DOBAVLJAČI

Pažljiv odabir renomiranih dobavljača i njihovih visoko kvalitetnih proizvoda pozitivno utječe na uspjeh i imidž kompanije.
2 godine jamstva na MAN originalne rezervne dijelove
Velika ponuda brandova rezervnih dijelova, guma, ulja i akumulatora. 
Povoljne cijene repariranih dijelova. 

LOGISTIČKA PODRŠKA

Profitirate zahvaljujući optimalnim logističkim procesima kojima su poboljšane procedure zaprimanja narudžbi i smanjeni rokovi isporuke te omogućeno kraće vrijeme zastoja u radu u radionicama.
vrh stranice