TGX Individual Lion S. Alfa lav u svakoj floti

20.04.2021.

MAN Individual Lion S, novi prestižni MAN-ov model, na cestu je krenuo u veljači 2021. godine u znak obilježavanja jednogodišnje obljetnice predstavljanja nove generacije kamiona MAN.
Uz izvanrednu operativnu učinkovitost i usmjerenost prema vozaču koji krase sva vozila u novoj seriji kamiona, TGX Individual Lion S nudi i ekskluzivnost bez premca. Njegov sportski izgled, jedinstveni dizajn i bogata oprema ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.
Göran Nyberg, član izvršnog odbora za prodaju i marketing u MAN Truck & Bus SE, bio je uzbuđen prilikom predstavljanja ovog vrhunskog modela: „Prvi put kad sam pogledao ovaj kamion, stvarno sam se naježio. On je prava pojava na cesti - impozantan je, kako izvana tako i iznutra. Vjerujem da će puno naših kupaca, vozača i vlasnika, biti ponosni što ga voze. Ovaj kamion je stvarno ljepotan!" 

MAN TGX Individual Lion S, koji su zajednički dizajnirali odjel za dizajn MAN-a i stručnjaci za doradu u odjelu MAN Individual, izvana privlači poglede karbonskim efektima na braniku i retrovizorima, crnim felgama, kromiranim oblogama prednje maske kao i raznim crvenim akcentima koji ističu upečatljiv dizajn nove generacije kamiona MAN. Međutim, dizajn interijera ni na koji način nije zasjenjen ekskluzivnim vanjskim dizajnom. Crveni ukrasni šav na višenamjenskom kožnom upravljaču naglašava sportski karakter modela. Navlake sjedala izrađene od originalne Alkantara kože imaju crveni dijamantni šav, a naslone za glavu krasi crveni lav. Kromirane lajsne za vrata imaju natpis Lion S, a crveni sigurnosni pojasevi zaokružuju ukupni dinamični dojam interijera kamiona.

Standardni komforni paket za vozača s vrhunskim sjedalima, izdašan raspon podešavanja volana i potpuno digitalni 12,3-inčni displej u boji osiguravaju ugodno radno okruženje u prostranoj kabini modela Individual Lion S. Brojni sustavi kao što su prilagodljivi tempomat sa Stop & Go funkcijom, MAN ComfortSteering, pomoć pri povratku u voznu traku LRA, sustav pomoći pri skretanju i promjeni vozne trake ili automatska aktivacija dugih svjetala spremni su i čekaju da pomognu vozačima u vožnji. Uz dodatne opcije MAN Individual Comfort, koje uključuju prostranu zidnu jedinicu umjesto drugog kreveta s do 1.400 litara dodatnog prostora za odlaganje i mogućnost ugradnje kuhinjske jedinice s mikrovalnom pećnicom i aparatom za kavu, ugodan odmor je zajamčen. Dodatna opcija ugradnje 22-inčnog televizora na bočni zid iznad kreveta omogućuje informiranje i zabavu vozača za vrijeme odmora, posebno kada se koristi u kombinaciji s udobnim ležajem s podesivim naslonom za glavu. Međutim, novi MAN TGX Lion S nisu samo elegantan dizajn i zgodni dodaci. Sa snagom motora od 510 do 640 KS u svakom pogledu spreman je dokazati da je alfa lav u bilo kojoj floti. 
vrh stranice