MAN TGX s Kässbohrer kiperskom poluprikolicom za partnera Cestar Split

22.03.2022.

Tvrtki Cestar d.o.o. Split isporučen je novi MAN TGX tegljač s Kässbohrer kiperskom poluprikolicom. 
Cestar d.o.o. Split je tvrtka s bogatom graditeljskom tradicijom, stručnim i kvalificiranim kadrom, najsuvremenijom mehanizacijom i bogatim voznim parkom. Glavne specijalnosti ove tvrtke su građevinski radovi u području niskogradnje. 

Svoj bogati vozni park sada su obnovili s MAN-ovim tegljačem plave boje i poluprikolicom marke Kässbohrer s kiperskim sandukom. Kamion MAN TGX 18.510 4x2 BL SA ima motor snage 510 KS, MAN TipMatic mjenjač s retarderom i program vožnje specifičan za upotrebu vozila u građevinskoj djelatnosti. U komforno opremljenoj prostranoj vozačkoj kabini nalazi se Infotainment sustav veličine 7'', a na vratima se nalazi praktični MAN EasyControl. 

Nakon što su prošle godine preuzeli labudicu marke Kässbohrer, ovaj put su nabavili aluminijsku kipersku poluprikolicu ukupnog volumena 24m3 s prvom podiznom osovinom, disk kočnicama i kočnicom za finišer. Kiperski sanduk ima klizni ceradni sustav s platformom te sustav Smart Board, koji pruža brojne informacije o korištenju poluprikolice. 

Ova isporuka je nastavak dugogodišnje suradnje tvrtke Cestar d.o.o. Split i Auto Hrvatske, ali ujedno i potvrda zadovoljstva uslugom.


vrh stranice