225x122

BOSCH DIESEL CENTAR

Bosch Diesel Centar u Hrvatskom Leskovcu posluje s najmodernijom ispitnom opremom, uređajima i alatima te se ističe kao jedan od najopremljenijih centara u regiji. Usluge uključuju dijagnostiku i servis dizelskih komponenti za osobna  i gospodarska vozila te brodske motore. Servis nudi održavanje i popravke linijskih i razvodnih pumpi, brizgaljki, pumpi brizgaljki, ispitivanje i popravak injektora i sustava Common-Rail te ispitivanje piezo injektora sukladno uputama i specifikacijama proizvođača.

Svi se procesi odvijaju prema najvišim tehnološkim standardima tvrtke Bosch, uz specijalne alate i softvere te širok asortiman zalihe rezervnih dijelova na skladištu i jamstvo na dijelove i ugradnju. U sklopu centra nalazi se proizvodna linija za obnavljanje turbopunjača. Dugogodišnjim servisnim iskustvom, praćenjem inovacija i tehnologija te redovnim teorijskim i praktičnim servisnim školovanjima, servisni djelatnici u potpunosti su spremni prihvatiti bilo osobno bilo gospodarsko vozilo u radionicu.

Tvrtka Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o. nosioc je Bosch koncepta za gospodarska vozila pod nazivom BCV (Bosch Commercial vehicles), koji uključuje brzu i jednostavnu Bosch dijagnostiku za sve marke gospodarskih vozila (kombi vozila, kamione, autobuse i prikolice), kao i originalne Bosch rezervne dijelove te jamči stručnost zaposlenika na svim lokacijama u Hrvatskoj i regiji.


Jedini ovlašteni Bosch Diesel Centar u Hrvatskoj s ovlaštenom servisnom mrežom!

Kvaliteta bez kompromisa

Saznajte više

KONTAKTI

vrh stranice