SERVIS ZA GOSPODARSKA VOZILA

Tvrtka Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o. ovlaštena je servisna mreža kamiona marki MAN, Ford i Isuzu, autobusa MAN, Neoplan i Otokar te priključnih vozila Kässbohrer, Benalu, Schmitz Cargobull i Krone. Na devet lokacija prodajno servisnih centara diljem Hrvatske, tvrtka nudi korisnicima i rezervne dijelove, gume i opremu poznatih svjetskih dobavljača te održavanje i servis kamiona, autobusa, priključnih vozila, utovarnih rampi i rashladnih komora različitih proizvođača. Također, na lokacijama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Karlovcu korisnicima je dostupna usluga podešavanja geometrije kotača. Sve radionice su ujedno i ovlašteni servisni partneri proizvođača Voith, Wabco i BPW.

Tvrtka KAM i BUS Importer d.o.o. ovlašteni je uvoznik i servisni partner za gospodarska vozila marke Ford.

BOSCH DIESEL CENTAR

U sklopu tvrtke posluje i Bosch Diesel Centar koji s modernom ispitnom opremom i specijalnim alatima radi po najvišim tehnološkim standardima tvrtke Bosch. Ponuda usluga uključuju dijagnostiku, testiranje, popravak i održavanje dizelskih sustava, reparaciju injektora i pumpi za ubrizgavanje, ispitivanje i popravak injektora i sustava Common-Rail, linijskih i razvodnih pumpi. 

Saznajte više

Razgranata servisna mreža s 9 radionica omogućuje dostupnost usluge na području cijele Hrvatske. 
Posebnu brigu posvećujemo poboljšanju kvalitete usluga i aktivnosti pomoću primjene novih tehnologija.

Radionice omogućuju korisnicima sve usluge na jednom mjestu čime se znatno smanjuje vrijeme potrebno za popravak vozila. 

Stručnost, kvaliteta i pouzdanost razlog su povjerenja naših klijenata.
vrh stranice