SERVIS ZA GOSPODARSKA VOZILA

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o. ovlaštena je mreža za prodaju i servis gospodarskih vozila MAN, Neoplan i Otokar. U centrima u Zagrebu, Karlovcu, Osijeku, Pazinu, Rijeci, Splitu, Zadru i Varaždinu korisnicima nudimo održavanje i servis za kamione i autobuse različitih proizvođača kao i prodaju rabljenih gospodarska vozila ostalih proizvođača, dijelove, gume i ostalu opremu uglednih svjetskih dobavljača. U segmentu priključnih vozila ovlašteni smo distributer i servisni partner proizvođača Kässbohrer. Radionice su i ovlašteni servisni partneri uglednih proizvođača Voith, Wabco, Schmitz Cargobull, BPW, Dautel i BÄR Cargolift. Servisne radionice na svim lokacijama veličinom i opremljenošću specijalnim alatima, kao i znanjem i iskustvom zaposlenika, osiguravaju status jedne od najbolje organiziranih i opremljenih mreža za gospodarska vozila u Hrvatskoj i šire. Od 2010. godine sve radionice ispunjavaju normu kvalitete radnih procesa HRN EN ISO 9001:2009, a od 2017. i certifikate ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 (upravljanje okolišem) i ISO 50001:2011 (energetska učinkovitost).

Tvrtka KAM i BUS Importer d.o.o. ovlašteni je uvoznik i servisni partner za gospodarska vozila marke Ford.

BOSCH DIESEL CENTAR

Bosch Diesel Centar uz najsuvremeniju opremu za diesel sustave čine i stručnjaci kvalificirani i kompetenti za sva pitanja diesel tehnologije.

Saznajte više

Razgranata servisna mreža s 8 lokacija omogućuje dostupnost usluge na području cijele Hrvatske. 
Posebnu brigu posvećujemo poboljšanju kvalitete usluga i aktivnosti pomoću primjene novih tehnologija.

Radionice omogućuju korisnicima sve usluge na jednom mjestu čime se znatno smanjuje vrijeme potrebno za popravak vozila. 

Stručnost, kvaliteta i pouzdanost razlog su povjerenja naših klijenata.

ZNANJE I KOMPETENCIJA

Kontinuirana ulaganja u stručnu edukaciju servisnih djelatnika u sustavu Auto Hrvatske značajno su veća i od europskog prosjeka. Svi djelatnici u prodaji i servisu prolaze treninge na sofisticiranoj opremi te softverima za održavanje i popravak vozila, koje održavaju specijalisti principala te tako nadograđuju svoje dosadašnje bogato tehničko iskustvo.
vrh stranice