MAN TGX proglašen drugom pratiljom #TruckShowDalmacija

02.05.2024.

Na splitskom TTTS-u održao se pravi kamionski spektakl. 

Drugi po redu Truck Show Dalmacija održao se od 26. do 28. travnja na splitskom TTTS-u. Bio je to pravi kamionski spektakl na kojem je izloženo više od 150 kamiona s bogatom dodatnom opremom i detaljno uređenim i dekoriranim vozačkim kabinama. Sudjelovali su vozači iz cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. 

Auto Hrvatska bila je jedan od mnogobrojnih izlagača predstavivši se s dva tegljača MAN TGX, specijalno uređena i dekorirana upravo za ovaj događaj. Posebnu pozornost mnogobrojnih vozača i okupljenih pridobio je upravo lavovski dekoriran MAN TGX koji je zahvaljujući glasovima vozača i posjetitelja proglašen za drugu pratilju Truck Showa. 

Lavovski oslikana vozačka kabina, zaštitno-ukrasni odbojnici u mat crnoj boji, dodatna krovna LED svjetla s crnim mat nosačima, karbonski dodaci na retrovizoru i na prednjoj masci te svjetleći logo na prednjoj masci – sva ta oprema je osigurala da MAN TGX ne prođe nezamijećen.

Na ovom Truck Showu, osim impresivnih kamiona, posjetitelji su uživali u fantastičnoj atmosferi, nagradnim igrama i nezaboravnoj zabavi. Glavni fokus ovog događaja bio je na kamionima, ali i na promociji jedinstvenog načina života vozača. Vozači su imali priliku podijeliti svoja iskustva međusobno te zainteresiranim posjetiteljima približiti život na cesti iz prve ruke.

vrh stranice