Kamioni

Mi smo tu da vaš posao učinimo jednostavnijim i uspješnijim, drugim riječima bez zastoja. Krenite sigurno u budućnost odabirom kvalitetnih i pouzdanih modela kamiona vrhunskih marki MAN, FORD TRUCKS i ISUZU. 

TERETNA VOZILA MAN, FORD TRUCKS I ISUZU

MAN

Kamioni MAN fokusiraju se prije svega na vas i vaše poduzeće. Stoga kamioni MAN zadivljuju jedinstvenim fokusom na vozača, vrhunskom učinkovitošću i ekonomičnošću kao i optimiziranom raspoloživošću vozila. Ova svestrana vozila pomažu unaprijediti vaše transportno poduzeće i dugotrajno povećati vašu profitabilnost.

FORD TRUCKS

Ford Trucks razvio je tehnologiju, sustav motora, koncept karoserije i izgled kabine, ekonomičnost, optimizaciju ispušnih plinova i sustave podrške vozaču kako bi isporučio najkonkurentnije proizvode na tržištu. Ecotorq motor u srcu kamiona oduševljava prirodnom ravnotežom performansi i ekonomičnosti, a pametni aerodinamički dizajn smanjuje potrošnju goriva. Ekonomičnost Ford Trucks kamiona od prvog će se trena odraziti na vaše operativne troškove.

ISUZU

Isuzu kamioni poznati su po vrhunskoj kvaliteti i iznimno malom radijusu okretanja, što olakšava manevriranje čak i u najužim prostorima. Inženjeri Isuzu kamiona utkali su tisuće sati istraživanja i rada u projektiranje gospodarskih vozila koji zadovoljavaju sve zahtjeve suvremenog transporta, kombinirajući jednostavan dizajn s robusnošću, nosivošću i ekonomičnošću.


MAN TGX - Kamion godine 2021.
FORD F-MAX - Kamion godine 2019.
vrh stranice