Kamioni

Mi smo tu da vaš posao učinimo jednostavnijim i uspješnijim, drugim riječima bez zastoja. Krenite sigurno u budućnost odabirom kvalitetnih i pouzdanih modela kamiona vrhunskih marki MAN i FORD TRUCKS.

TERETNA VOZILA MAN I FORD TRUCKS

MAN

Nova generacija kamiona MAN fokusira se prije svega na vas i vaše poduzeće. Stoga novi kamioni MAN zadivljuju jedinstvenim fokusom na vozača, vrhunskom učinkovitošću i ekonomičnošću kao i optimiziranom raspoloživošću vozila. Ova svestrana vozila pomažu unaprijediti vaše transportno poduzeće i dugotrajno povećati vašu profitabilnost.

FORD TRUCKS

FORD Trucks razvio je tehnologiju, sustav motora, koncept karoserije i izgled kabine, ekonomičnost, optimizaciju ispušnih plinova i sustave podrške vozaču kako bi isporučio najkonkurentnije proizvode europskim, turskim i sjevernoameričkim tržištima. Ecotorq motor u srcu kamiona oduševljava prirodnom ravnotežom performansi i ekonomičnosti, a pametni aerodinamički dizajn smanjuje potrošnju goriva. Ekonomičnost FORD Trucks kamiona od prvog će se trena odraziti na vaše operativne troškove.

MAN TGX - Kamion godine 2021.
FORD F-MAX - Kamion godine 2019.
vrh stranice