Lavlja snaga za Vedran-D

08.12.2021.

Vedran-D ponovno bira MAN.
Vedran-D je obrt specijaliziran za prijevoz asfalta i rasutog tereta, a svoj vozni park obnovili su novim MAN kamionom. Riječ je o modelu MAN TGS 41.510 8x4 BB CH s motorom snage 510 KS, automatiziranim MAN TipMatic mjenjačem, posebnim paketom opreme za gradilište, MAN TipMatic Offroad programom vožnje, Climatronic klima uređajem te kiperskim sandukom.

Posebno ugodno radno mjesto osiguravat će komforno sjedalo vozača s grijanjem, kožni multifunkcionalni upravljač, digitalna Professional instrument ploča veličine 12,3 inča, hladnjak te funkcija MAN Easy Control koja vozaču omogućava upravljanje komandama izvan kabine. Kamion posjeduje i kameru za vožnju unatrag te sustav navigacije s MAN Soundystemom, a inovativni MAN SmartSelect omogućava jednostavnije upravljanje cjelokupnim infotainment sustavom. 

Ovom nabavom Vedran-D dodatno je potvrdio svoje zadovoljstvo markom MAN, s obzirom na to da u svom voznom parku posjeduju isključivo kamione marke MAN. Sigurni smo da će i ovaj „lav“ biti pravi partner u svakodnevnim izazovima, ali i da će svakog vozača ispuniti osjećajem ponosa.

vrh stranice