Isporuke MAN kamiona

11.07.2022.

U nastavku donosimo najznačajnije isporuke MAN-ovih kamiona u prethodnom razdoblju.
Tegljač MAN TGX 18.510 4x2 BL SA opremljen je s motorom snage 510 KS i MAN TipMatic mjenjačem, komfornim sjedalom vozača, multifunkcionalnim upravljačem, inovativnim MAN SmartSelectom te MAN Infotainment sustavom veličine 7'' s navigacijom. Eksterijer vozila dodatno je ukrašen s kromiranom zaštitnom mrežicom hladnjaka, aerodinamičnom zaštitom od sunca te full-LED osvjetljenjem.
Ovakav tegljač postao je novi asistent tvrtki Žarko transporti za prijevoz robe na području Europske unije. MAN-ov tegljač identičnih specifikacija osnažio je i vozni park tvrtke M.I. Hršak, koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova. 

Tri kamiona MAN TGX 18.470 4x2 BL SA s motorom snage 470 KS, MAN TipMatic mjenjačem i bogato opremljenom vozačkom kabinom s komfornim sjedalom vozača, multifunkcionalnim upravljačem, MAN EasyControlom, izvlačnim hladnjakom, MAN SmartSelectom, MAN Infotainment sustavom veličine 7'' s navigacijskim kartama stigli su u vozni park tvrtke Zaprešićanka. Ove MAN-ove tegljače također krase kromirane zaštitne mrežice hladnjaka, aerodinamična zaštita od sunca te full-LED osvjetljenje. Tvrtka Zaprešićanka bavi se proizvodnjom te prodajom drvenih paleta, generalni je zastupnik i glavni distributer Solane d.d. Tuzla te distributer Inker posuđa, uz to obavlja usluge transporta i logistike najvećim kompanijama u Hrvatskoj i regiji. 

Novi MAN TGX 18.470 4x2 BL SA preuzela je i tvrtka Naranđa transport iz Međimurske županije, čija je temeljna djelatnost cestovni prijevoz robe. Riječ je o kamionu s motorom snage 470 KS, automatiziranim MAN TipMatic mjenjačem, klima uređajem za rad na mjestu, komfornim sjedalom vozača i Infotainment sustavom veličine 7''. 

Tvrtka Messer Croatia Plin preuzela je dva tegljača MAN TGX 18.470 4x2 BL SA s motorom snage 470 KS, MAN TipMatic mjenjačem s programima vožnje Fleet te Proffi, komfornim sjedalom vozača te multifunkcionalnim mjenjačem. Messer Croatia Plin dio je grupacije Messer te posjeduju postrojenja za razlaganje zraka, skladište te transportiraju plin u cisternama ili bocama, također proizvode plinove na samom mjestu primjene.

Trostrani kiperi MAN TGS 26.430 6x4 BB CH opremljeni s motorom snage 430 KS, MAN EasyControlom s četiri funkcije te multifunkcionalnim upravljačem također su osnažili vozne parkove. Izgradnja Futura, tvrtka sa sjedištem u Zagrebu čije su osnovne djelatnosti poslovi u visokogradnji, niskogradnji i građevinske usluge te tvrtka Gradex & co. sa sjedištem u Zaboku koja se bavi izgradnjom cjevovodnih sustava u svoj vozni park su dovele trostrani MAN-ov kiper. 

vrh stranice