225x122

MAN SERVIS

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o. ovlašteni su servisni partner za marke vozila MAN i Neoplan. Razgranata servisna mreža na 8 lokacija u Hrvatskoj našim partnerima nudi MAN-ove usluge popravka i održavanja koje jamče veću udobnost, sigurnost i manje troškove. Usluge se mogu individualno kombinirati i učinkovite su sve do najsitnijeg detalja. Tko želi ispuniti svakodnevne zahtjeve u branši gospodarskih vozila treba ne samo učinkovita vozila, već i sveobuhvatna rješenja, a time i pomoć profesionalnog partnera koji nudi upravo onaj asortiman usluga koji vam je potreban. Stručnost servisnih djelatnika održavamo redovnim školovanjima i edukacijama. Na taj način potvrđuje se naša kompetencija i praćenje najnovijih tehnoloških trendova. Kvaliteta servisne usluge potvrđena je više puta na natjecanju MAN Service Quality Award, u kojem sudjeluje više od 800 ovlaštenih MAN-ovih servisa iz cijelog svijeta, gdje su timovi Auto Hrvatske PSC dva puta pobijedili u svjetskoj konkurenciji. S teritorijalnom pokrivenošću svih regija Hrvatske, moderni prodajno-servisni centri opremljeni su najnovijim dijagnostičkim i specijalnim alatima na svim lokacijama, kako bi kontinuirano ispunjavale najviše standarde MAN-ove servisne mreže.

Kontinuirana ulaganja u stručnu edukaciju servisnih djelatnika te njihovo iskustvo i znanje, osiguravaju nam status jedne od najboljih servisnih mreža u Hrvatskoj i regiji.

MAN SERVISNA MREŽA

Moderni prodajno servisni centri opremljeni su najnovijim dijagnostičkim i specijalnim alatima na svim lokacijama, kako bi kontinuirano ispunjavale najviše standarde MAN-ove servisne mreže.

KONTAKTI

Karlovac

PSC KARLOVAC

Osijek

PSC OSIJEK

Pazin

PSC PAZIN

Rijeka

PSC RIJEKA

Split

PSC SPLIT

Varaždin
Zadar

PSC ZADAR

Zagreb

PSC ZAGREB

vrh stranice