MAN Mobile 24 – usluga pomoći na cesti za MAN i Neoplan vozila

25.04.2024.

Bez obzira gdje se nalazite i koje je vaše odredište, MAN servisne usluge osiguravaju vam da do njega stignete najsigurnijim mogućim putem.
Svaki profesionalni vozač ili vlasnik kamiona se susreo sa situacijom da vozilo ostane u kvaru na cesti. Osim neugodnosti samog kvara i nerijetko velike cijene popravka, situaciju otežava i to što isporuka prema klijentu neće biti osigurana na vrijeme. Ono što sigurno znamo je da se radi prirode posla ovakve situacije ne mogu u potpunosti izbjeći i zato vam donosimo preporuke kako si ih maksimalno olakšati. 

Ukoliko se kvar dogodi dobro je znati kome se možete obratiti za pomoć na cesti. MAN služba za pomoć na cesti za teretna vozila i autobuse spremna je za vaš poziv 24 sata na dan i 365 dana u godini. U slučaju kvara kontaktirajte svoju matičnu servisnu radionicu koja će za Vas organizirati najbrži mogući popravak gdje god se dogodio. Servisna služba odmah reagira na svaki zahtjev korisnika u jamstvenom i izvanjamstvenom roku i u svakom će trenutku organizirati najbolju moguću podršku u otklanjanju kvara, bez obzira na lokaciju na kojoj se korisnik trenutno nalazi, bilo u Hrvatskoj ili u inozemstvu. U slučaju kvara izvan područja RH, uslugu pokriva preko 2000 radionica diljem Europe i na teren izlazi servisni tim najbliže radionice. Ono što u ovim situacijama dodatno olakšava stvar je servisni ugovor s matičnom servisnim radionicom u Hrvatskoj i svakako je preporuka jer je proces obrade zahtjeva za izlazak na teren i pomoć na cesti brži i jednostavniji. U slučaju kvara na području Hrvatske na teren izlazi servisni tim iz najbližeg servisnog centra ovlaštene MAN servisne mreže. Na licu mjesta djelatnici mogu pružiti usluge od dijagnostike, jednostavnijih popravaka na terenu, problema s gumama do pomoći u organizaciji vuče vozila u slučaju teških kvarova. 

Za one koje žele potpunu sigurnost i bezbrižnost na putu važno je naglasiti da je moguće ugovoriti i dodatno jamstvo za raspoloživost vozila - MAN uptime guarantee, za cijelu paletu modela od TGL-a do TGX-a te za turističke autobuse. Ono uključuje izlazak na teren, trošak vuče vozila i zamjensko vozilo ili paušalnu naknadu. Ukoliko popravak ne bude završen na dan kvara, MAN će organizirati zamjensko vozilo i platiti troškove do najviše 14 dana korištenja za kamione, odnosno najviše 3 dana za turističke autobuse. Ako pak nije dostupno zamjensko vozilo, u sklopu jamstva kupac dobiva naknadu za vrijeme zastoja i to do najviše 14 dana na kamione te najviše 3 dana za autobuse. Detaljne odredbe jamstva za konkretno vozilo te područje pokrivenosti provjerite kod svog ovlaštenog servisnog partnera. Ovo jamstvo može se dokupiti isključivo unutar prvih 12 mjeseci od isporuke vozila i samo u kombinaciji sa servisnim ugovorom o održavanju vozila te aktivnom paketom MAN ServiceCare putem platforme RIO.

Bez obzira gdje se nalazite i koje je vaše odredište, MAN servisne usluge osiguravaju vam da do njega stignete najsigurnijim mogućim putem. Tu smo za vas 24 sata dnevno – diljem Europe.

Za više informacija o MAN Mobile24 usluzi obratite se u najbližu MAN servisnu radionicu. 

vrh stranice