225x122

MAN autobusi

Asortiman tvrtke MAN na području prijevoza putnika obuhvaća gradske, putničke i međugradske autobuse. MAN autobusi su čišći i štedljiviji nego ikad, bez ugrožavanja udobnosti i sigurnosti. Uz široku paletu usluga za autobuse i prijevozna rješenja koja su prilagođena vašim individualnim potrebama, naš je fokus čvrsto na budućnosti - i na stvaranju stvarne dodane vrijednosti za vaše poslovanje.

Veća udobnost, bolja sigurnost, ekološka prihvatljivost. Autobusi MAN.

MAN Lion's City E - Bus of the Year 2023

MAN Lion's City E

Tvrtka MAN ima više od 100 godina iskustva u proizvodnji gospodarskih vozila, pa su tako autobusi sa znakom lava poznati po kvaliteti i tehnološlkim novitetima. Uz više puta osvajanu prestižnu nagradu za autobus godine u turističkom i gradskom segmentu, često dobijaju strukovne nagrade za dizajn ili tehnološke novitete. MAN je jedan od predvodnika u razvoju plinskih i električnih autobusa, te je svoj prvi gradski autobus na električni pogon predstavio 1970. godine, a na pogon plinom 1971. godine.

Lion's City

Potpuno novorazvijeni gradski autobus MAN Lion’s City bogato je opremljen brojnim tehnološkim inovacijama, a ne odlikuje se samo novim izgledom, nego predstavlja i najsuvremenije dostignuće u pogledu ekonomičnosti, motorizacije, radnog mjesta vozača i sigurnosti. U ovom je autobusu sve je detaljno promišljeno stoga on savršeno odgovara zahtjevima modernog putničkog prometa i čini moderan grad još boljim za život.

Saznajte više o modelu Lion's City

Lion's Coach

Međunarodni novinarski žiri proglasio je MAN Lion's Coach za "International Coach of the Year 2020", odnosno autobus godine. MAN-ov koncept koji kombinira ekonomičnost, udobnost i praktičnost s inovativnom tehnologijom i modernim dizajnom osigurava vrhunske uvjete za vozače i putnike te odličan odnos kvalitete, opreme i cijene. Istodobno učinkovit i snažan te opremljen svime što treba rentabilan turistički autobus, MAN Lion's Coach idealna je okosnica svakog voznog parka.

Saznajte više o modelu Lion's Coach

Lion’s Intercity

Velika fleksibilnost konfiguracije omogućuje raznoliku primjenu autobusa MAN Lion’s Intercity, primjerice kao međugradski autobus, autobus koji prometuje na kratkim relacijama ili školski autobus. MAN Lion’s Intercity oduševljava svojom niskom potrošnjom goriva. Osim toga, jednostavno održavanje i servisiranje autobusa skraćuje vremena stajanja na minimum.

Saznajte više o modelu Lion's Intercity

KONTAKTI

vrh stranice