225x122

GUME ZA GOSPODARSKA VOZILA

Teretne gume na više načina utječu na ulazne troškove održavanja vozila. Kvaliteta izrade utječe na njihovu trajnost, a tehničke osobine na sigurnost tereta, putnika, vozila i vozača. Nestručan odabir, prebrza vožnja, previsok ili prenizak tlak i temperatura, neodgovarajuća kombinacija na osovinama ili loše skladištenje primjetno će skratiti vijek trajanja gume. Udobnost će se smanjiti, a povećat će se buka i potrošit će se više goriva po kilometru i toni korisnog tereta. Od proizvođača guma danas se očekuju optimalna rješenja u kombiniranju sigurnosti vožnje na svim podlogama i što veće trajnosti i učinkovitosti koja podrazumijeva manju potrošnju goriva. Naše stručno osoblje na raspolaganju vam je za savjetovanje oko odabira pravog proizvoda za vaše potrebe. Nekad su dovoljno dobre i gume iz budget kategorije, a ponekad je najvažniji kriterij pouzdanost vrhunske marke. Auto Hrvatska PSC može udovoljiti svim zahtjevima jer uvozi i distribuira teretne gume Apollo, Continental, Pirelli i Barum, dok u osobnom programu ponudu dopunjuju Toyo Tires, General Tyre i Goldline. Gume koje se nalaze u ponudi su novijeg datum proizvodnje, a ono što posebno ističemo da se radi o novim gumama koje su skladištene u ispravnim uvjetima tako da su njihova svojstva maksimalno sačuvana kako se korisnik ne bi morao brinuti oko datuma proizvodnje. Za kvalitetu gume važnije je ispravno skladištenje od samog datuma proizvodnje, pa se po EU standardima svaka guma stara do 5 godina od DOT oznake smatra novom gumom.

Bogata ponuda udovoljava zahtjevima svih klijenata.

Ispravno skladištenje guma presudno je za njihovu kvalitetu.

Saznajte više

ISTAKNUTI BRANDOVI
Apollo gume za kamione i autobuse (TBR segment) posebno su prilagođene za europske uvjete, a razvio ih je odjel za istraživanje i razvoj sa sjedištem u Nizozemskoj. U ponudi su modeli za velike udaljenosti, autobuse, regionalne, za kombinirane, gradske i specijalne namjene, u dimenzijama od 17,5 do 24”. Apollo je među najbrže rastućim markama guma na svijetu. Auto Hrvatska Prodajno servisi centri d.o.o. generalni je zastupnik za Apollo gume u Hrvatskoj.


Tvrtka Vredestein ponosna je što se s poviješću duljom od 100 godina ubraja među najstarije proizvođače guma na svijetu. Gume obuhvaćaju mnogo tehnologije. U tvrtki Vredestein razvijamo i proizvodimo gume koje poboljšavaju radne značajke svakog vozila. Guma tvrtke Vredestein konstruirana je za optimalan rad i maksimalnu sigurnost korisnika u bilo kojem trenutku. Težimo svim vozačima ponuditi najsigurniju i najbolju vožnju. Kvaliteta proizvoda okosnica je zadovoljstva kupaca. Kvaliteta koja proizlazi iz značajnog ulaganja u istraživanje i razvoj u četiri globalna centra i najsuvremenijim proizvodnim pogonima. Pouzdanost i performanse Apollo guma središnje su vrijednosti Apollo Vredestein kompanije i u žarištu su uspješnosti marke.Pirelli je osnovan u Milanu 1872. godine i danas stoji kao globalna marka poznata po svojoj vrhunskoj tehnologiji, proizvodnoj izvrsnosti i strasti prema inovacijama koja se u velikoj mjeri oslanja na svoje talijanske korijene. S 19 proizvodnih pogona u 12 zemalja i komercijalnom prisutnošću u njih preko 160, među najvećim je svjetskim proizvođačima guma i srodnih proizvoda. Uz gume za automobile, bicikle i motocikle, Pirelli nudi i gume za kamione i autobuse, građevinske i poljoprivredne strojeve. Budget brand Pirellia za gospodarska vozila, marka Eracle nudi gume u visokoj kvaliteti za ovaj segment po najpovoljnijim cijenama na europskom tržištu. 
Continental je osnovan 1871. godine u Hanoveru, Njemačka, i danas je jedan od svjetskih vodećih dobavljača automobilske industrije. S više od 187,000 visokokvalificiranih zaposlenika na više od 269 lokacija u 46 različitih zemalja, mi snažno i održivo tjeramo razvoj automobilizma naprijed. Naše tehnologije i naše stručno znanje su temelj na kojem dajemo presudni doprinos oblikovanju budućih trendova. Mi stvaramo inteligentna i inovativna rješenja koja mobilnost čine sigurnijom, komfornijom i održivom. Naše se znanje proteže prilično izvan jednostavne proizvodnje premijskih guma. Kao stručnjak za praktično sve ključne tehnologije automobilske industrije, mi svaki dan radimo na redefiniranju budućnosti. 2014. godine korporacija je generirala preliminarnu prodaju vrijednu približno  34.5 milijarde eura u svojih pet odjela, Šasija i sigurnost, Interijer, Pogon, Gume i ContiTech.Gume Barum predstavljaju uspješnu sintezu raznovrsnosti i robusnosti po dobroj cijeni. Osiguravaju impresivno velik broj kilometara, kao i dobro uravnotežene karakteristike pri vožnji. Ako se oslanjate na svoje vozilo, Barum je pravi odabir za vas. Barum proizvodi gume u najmodernijim europskim tvornicama pod okriljem moćne grupe Continental. Barum je jedan od najuspješnijih proizvođača guma u srednjoj Europi i stoji iza jasno određenih načela marke. Dobre gume. Dobra cijena.

KONTAKTI

Karlovac

AH PSC KARLOVAC

Osijek

AH PSC OSIJEK

Pazin

AH PSC PAZIN

Rijeka

AH PSC RIJEKA

Split

AH PSC SPLIT

Varaždin

AH PSC VARAŽDIN

Zadar

AH PSC ZADAR

Zagreb

AH PSC ZAGREB

vrh stranice