Bosch produljuje jamstvo za startere i alternatore na tri godine

28.07.2021.

Produljenjem jamstva naglašava se visoka kvaliteta proizvoda i povećava povjerenje u funkcionalnost i dugotrajnost proizvoda.
Za kompletan Bosch asortiman startera i alternatora - kako za nove tako i za obnovljene - jamstveni rok produljen je s dvije na tri godine. Bosch ovime naglašava visoku kvalitetu njegovih startera i alternatora i time jamči povećanu pouzdanost autoservisima i njihovim klijentima.

NOVI STARTERI I ALTERNATORI 

Iako prikladniji za novija vozila, novi starteri i alternatori osobnih i gospodarskih vozila prikladni su za vozila svih starosti. Ovi proizvodi podvrgavaju se strogim ispitivanjima funkcije i kvalitete, kako bi se zajamčila njihova usklađenost sa zahtjevnim tehnološkim specifikacijama za određeno područje primjene vozila. Asortiman se stalno ažurira i proširuje za široko područje osobnih i gospodarskih vozila, kao i za građevinske i poljoprivredne strojeve i dizel električne agregate kako bi se zadovoljile potrebe autoservisa i klijenata. Bosch pri tome koristi bogato 100-godišnje stečeno iskustvo u razvoju i proizvodnji startera i alternatora. 

BOSCH EXCHANGE OBNOVLJENI PROIZVODI 

Uz pokrivenost ključnih tržišta od gotovo 90%, Bosch eXchange asortiman proizvoda za više marki vozila može se smatrati vrijednom visokokvalitetnom alternativom koja omogućava ekonomične popravke vozila i popravke zasnovane na aktualnoj vrijednosti vozila. Obnovljeni proizvodi obrađuju se prema istim standardima kao i originalni dijelovi, također se podvrgavaju strogim ispitivanjima funkcije i kvalitete. Kritične komponente i istrošeni dijelovi zamjenjuju se novima. Bosch eXchange pridonosi i uštedi prirodnih resursa, a time i zaštiti prirodnog okoliša, uz važan doprinos cirkularnom gospodarstvu, ponovnom uporabom rabljenih dijelova, takozvanih proizvoda predviđenih za obnavljanje.
vrh stranice