225x122

KAM i BUS Importer d.o.o. generalni je uvoznik FORD kamiona, originalnih dijelova i opreme te ovlašteni servis za tržište Republike Hrvatske.

Znamo koliko se beskrajnom cesta može činiti...

Zato smo mi uz vas, da podijelimo teret.

#SharingTheLoad

FORD TRUCKS Hrvatska

TEGLJAČI

Ekonomičnost tegljača FORD TRUCKS od prvog će se trena odraziti na vaše operativne troškove. Uz Ecotorq motor smanjite potrošnju goriva, te s nizom ergonomskih tipova kabina uživajte u udobnom životnom prostoru unutar svog vozila.
Ako tražite tegljač koji će ne samo podijeliti vaše opterećenje nego i dijeliti vašu strast za cestom, kamioni FORD su vaš pravi odabir.

Saznajte više

 

DISTRIBUCIJSKA VOZILA

Gospodari duge i krivudave ceste zaslužuju suputnika koji pruža udobnost i moć. Bilo da izaberete 4x2, 6x2 ili 8x2, FORD distribucijska vozila nude beskrajne mogućnosti cestovnih kamiona.  Uz FORD TRUCKS seriju distribucijskih vozila put je kraći, teret je lakši.

Saznajte više

 

GRAĐEVINSKA VOZILA

Za svaki građevinski projekt potreban vam je sigurni pratitelj – onaj koji se lako može nositi s najtežim opterećenjima i prilagoditi se svakom radilištu. Od kipera s pogonom na sva četiri kotača do betonskih miješalica i pumpi, građevinska serija FORD TRUCKS nudi niz kamiona bez kojih ne možete.

Saznajte više

KONTAKTI

Zagreb

KAM I BUS IMPORTER D.O.O.

vrh stranice