225x122

Neoplan autobusi

NEOPLAN je jedan od najpoznatijih brendova u svijetu autobusa, a tvrtka MAN Truck & Bus ga je preuzela 2001. godine. Neoplanovi modeli su autobusi visoke klase, a odlična kombinacija dizajna, inovacija i ekskluzivna kvaliteta pretvara svako putovanje Neoplanom u jedinstveno iskustvo.

Autobusi visoke klase u kojima se svi osjećaju kao vrlo važne osobe.

Priuštite putnicima opuštajuće i ugodno putovanje te luksuz, udobnost i neusporedivo putničko iskustvo uz autobuse marke NEOPLAN. Bez obzira koji model autobusa izaberete – od impresivnog autobusa na kat Skyliner, modernog Tourlinera do klasičnog Citylinera – putnici će putovati u luksuznoj klasi svaki put. 

Skyliner

NEOPLAN Skyliner je pokrenuo novu eru autobusnog turizma i do današnjeg dana utječe na naš način putovanja. Skyliner postavlja standarde udobnosti i inovacija, a nagrađivani dizajn predstavlja novu razinu elegancije i funkcionalnosti. Putnici mogu uživati u potpunom luksuzu koji se proteže na dva kata. Svaki je kat zaseban, što omogućuje različite koncepte uređenja interijera za stvaranje nezaboravnog iskustava putovanja.

 

Cityliner

NEOPLAN Cityliner mjesto je gdje započinju najljepše priče o putovanjima. Pri koncipiranju autobusa sigurnost i udobnost putnika bile su na prvom mjestu pa je, uz jedinstven interijer izrađen od najkvalitetnijih materijala i inovativan dizajn autobusa, vožnja NEOPLAN Citylinerom nezaboravno iskustvo, neovisno o tome koliko dugo traje putovanje i o kojem je odredištu riječ. 

 

Tourliner

Kao punopravni član obitelji NEOPLAN, Tourliner osvaja od prvog trenutka. Njegov izuzetan dizajn, prvoklasna oprema i najmoderniji interijer impresionira putnike, pružajući im istodobno osjećaj doma. Tourlinerove inovativne tehnologije i elegantni dodaci pravi su temelj za stvaranje bestsellera.

vrh stranice