Bosch Diesel Centar u Hrvatskom Leskovcu pruža usluge dijagnostike za osobna i gospodarska vozila, servisa i popravaka, a opremljen je najmodernijom opremom i alatima za visokotlačne pumpe, brizgaljke i injektore. S dugogodišnjim servisnim iskustvom, praćenjem inovacija i tehnologija te redovnim teorijskim i praktičnim servisnim školovanjima od strane Bosch stručnjaka, djelatnici Auto Hrvatske PSC su u potpunosti spremni prihvatiti svako vozilo u novi Bosch Diesel Centar.
 
Dođite u Bosch Diesel Centar, specijalist za sustave i iskoristite akcijsku ponudu koja vrijedi do 31.10.2017. 
- Besplatna dijagnostika vozila pomoću najsuvremenije dijagnostičke opreme 
- Besplatna kontrola injektora i pumpi. Ukoliko se popravak izvrši u BDC Hrvatski Leskovac 
- 10% popusta na MAN injektore u BQS kvaliteti
          51.101006125 – 0445120218
          51.101006126 – 0445120217
          51.101006127 – 0445120219
 
 
Naš je primarni cilj kvaliteta.
Zbog toga su common rail injektori i pumpe za ubrizgavanje koje popravljaju vaši ovlašteni stručnjaci za dizel iz Boscha označeni posebnim dokazom kvalitete. Na common-rail injektore (CRI) i common-rail pumpe (CP) lijepe se posebne identifikacijske oznake popravka, a na common-rail injektore gospodarskih vozila (CRIN) pričvršćuju se identifikacijske spojnice popravka.
 
Za tvrtku Bosch kvaliteta popravka podrazumijeva:
- certificiranu ispitnu opremu
- specifične metode održavanja i ispitivanja odobrenih od strane tvrtke Bosch
- originalne Boscheve ispitne podatke i dijelove
- Jamstvo o izvršenim popravcima
- Boschevu sveobuhvatnu obuku zaposlenika
 
 
Uvjerite se sami
Skenirajte identifikacijsku oznaku popravka na dizelskom dijelu s pomoću aplikacije QualityScan ili posjetite internetske stranice QualityScan. QualityScan vam omogućuje brzo i jednostavno potvrđivanje kvalitete popravka injektora i pumpa za ubrizgavanje od strane tvrtke Bosch. U online bazi podataka navedeni su samo dijelovi koji su prošli stroga ispitivanja kvalitete u skladu s Boschevim specifikacijama. Da biste se mogli koristiti navedenim prednostima, besplatno preuzmite aplikaciju QualityScan u trgovinama Apple Store ili Google Play Store i instalirajte je. Zatim skenirajte kôd na naljepnici za prikaz sveobuhvatnih podataka o dijelovima. Umjesto toga, podacima o dijelovima možete pristupiti unosom identifikacijske oznake popravka na internetskoj stranici QualityScan.
 
Usluge:
-Dijagnostika za osobna i gospodarska vozila
-Servis
-Popravci
 
 
Održavanje, servis, popravci
-Linijske pumpe
-Razvodne pumpe
-Brizgaljke
-Pumpa brizgaljka
-Common-Rail sustavi
-Injektori
 
 
Više informacija na akcijskom letku.

 

 
w Povratak na vrh