Uskoro u salonima novi Volkswagen Amarok

29.05.2023.

Uskoro u salonima novi Amarok, koji pokazuje jasan stav svojih vozača: svi putovi vode do cilja.
Novi Amarok predstavlja se snažnim konturama u potpuno aktualiziranom dizajnu Volkswagen gospodarskih vozila: nešto širi međuosovinski razmak osigurava veći vanjski kut nagiba za bolju prikladnost za terenske vožnje, a tu je i još izraženiji atletski naglasak na širini u odnosu na prethodni model. Moderna "IQ.Light" LED matrix glavna svjetla, kotači koji su opcijski dostupni u veličini do 21", potpuno novi stilski paketi vanjske opreme s novodizajniranim ukrasnim šipkama (Styling bar) i stepenicama jednako se ističu kao i rešetka hladnjaka, koja je ovisno o verziji individualno podijeljena na vodoravnu strukturu prednjeg dijela vozila ili prelazi u dizajn u obliku slova X u vrhunskim varijantama opreme.
Kad smo već kod istaknutih značajki: na teretnoj površini između kućišta kotača ima dovoljno prostora za poprečno utovarenu euro paletu, koja se može vezati stabilnim ušicama.
Još jednu novost predstavlja statičko krovno opterećenje od 350 kg: nikad prije nije bilo moguće podići šator na ljepšoj podlozi.
Ovaj iznova koncipiran model svojom modernom tehnologijom i novooblikovanim dizajnom definira premium segment Volkswagen gospodarskih vozila. Naime, bez obzira na to gdje i kada se novi Amarok koristi: njegovi brojni moderni sustavi potpora za vozača nude veću podršku nego kod njegovih prethodnika.
Za više informacijama posjetite naše ovlaštene Volkswagen prodajno-servisne centre u Zadru i Karlovcu.
vrh stranice