Obilježena je proslava 60 godina zajedničke suradnje Auto Hrvatske sa markama Volkswagen i Audi u Zadru.

U Volkswagen centru u Zadru, u četvrtak, 21.9.2023. obilježena je proslava 60 godina zajedničke suradnje Auto Hrvatske sa markama Volkswagen i Audi u Zadru.
U Volkswagen centru u Zadru, u četvrtak, 21.9.2023. obilježena je proslava 60 godina zajedničke suradnje Auto Hrvatske sa markama Volkswagen i Audi u Zadru. Tom prigodom uzvanici su imali priliku razgledati aktualne Volkswagen, Audi, Seat i Cupra modele vozila i upoznati se s ponudom servisnih usluga, guma, EV opreme, rabljenih vozila i uslugama poslovnog najma.
Tijekom večeri, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji se osvrnuo na dugogodišnju prisutnost Auto Hrvatske u Zadru te naglasio prodajne i post-prodajne kapacitete kao i komparativne prednosti Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar. Gospodin Vuksan-Ćusa je posebno naglasio postignuća prodaje novih i rabljenih vozila i servisnih usluga Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar u proteklom petogodišnjem ciklusu poslovanja te se osvrnuo na buduće projekte i investiciju u novu lim-lak radionicu u Zadru koja će svakako podići razinu servisnih usluga na lokaciji.
Uzvanicima se obratio i član Uprave Porsche Croatia, gospodin Vicko Ljuban koji je zahvalio Auto Hrvatskoj na dugogodišnjem partnerstvu i povjerenju. Uz prigodnu predaju zahvala od strane Auto Hrvatske i Porsche Croatije okupljenima se u ime Poslovne grupe Auto Hrvatska obratio Predsjednik Upravnog odbora, gospodin Bogdan Tihava s riječima podrške i zahvale Porsche Croatiji na dugogodišnjem partnerstvu.
Uz gastronomske specijalitete partnera Picnic Mingle and fun, večer se nastavila uz live nastup Jure Brkljače i benda koji su svojim repertoarom omogućili da cijela večer protekne u zadarskom ozračju.
1963. godine Auto Moto Servis u Zadru započinje suradnju s Volkswagenom kao ovlašteni partner za održavanje vozila. Auto Hrvatska je sa Volkswagenom i Audijem tijekom proteklih šest desetljeća izgradila temelje povjerenja, međusobnog poštovanja i zajedničkih ciljeva. Od strane Auto Hrvatske prepoznat je potencijal povezivanja sa svjetskim brendovima kao što su Audi i Volkswagen i da se kombiniranjem zajedničkih snaga, stručnosti i resursa može postići mnogo više na području zadarske županije. Ova dugogodišnja suradnja značajno je utjecala na automobilsku industriju na području zadarske županije te izgradila imidž Auto Hrvatske kao sinonim za prodaju i servis Volkswagen i Audi vozila u Zadru.
Danas Auto Hrvatska Poslovni centar Zadar nije samo ovlašteni servisni partner za Audi i Volkswagen.
U sklopu Auto Hrvatska poslovnog centra Zadar danas posluje: ovlašteni prodajno-servisni centar za Audi, Volkswagen, Seat i Cupra vozila i servisni centar za Škoda vozila. Auto Hrvatska je u Zadru ovlašteni Das WeltAuto partner sa bogatom ponudom preko 400 rabljenih vozila svih marki s jamstvom. Uz uslugu prodaje i servisiranja novih i rabljenih vozila, Auto Hrvatska nudi produženo jamstvo na kupljeno vozilo, mobilno jamstvo, uslugu projiciranog ugovornog održavanja i dugoročnoga poslovnog najma.
Auto Hrvatska Poslovni centar Zadar omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji ili mu je potreban popravak postojećeg vozila. Ovlašteni servisni centar osim suvremene servisne opreme i modernoga informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža usluge popravaka u limariji i autolakirnici te posjeduje ISO certifikate 9001, 14001 i 5001 za kontrolu kvalitete, zaštite okoliša i energetsku učinkovitost.
vrh stranice