Svečano otvoren Peugeot prodajno-servisni centar u Osijeku

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili postala novi Peugeot koncesionar u Osijeku.
Tvrtka Auto Hrvatska Automobili, vodeća tvrtka iz područja autoindustrije u Hrvatskoj je početkom 2024. godine otvorila podružnicu u Osijeku te proširila ponudu osobnog i lakog dostavnog programa s vozilima marke Peugeot na područje Slavonije. Na adresi Kapelska 102A u četvrtak, 18.4. 2024. u 13 sati svečano je otvoren Peugeot prodajno-servisni centar, opremljen prema najvišim Peugeot standardima kvalitete i funkcionalnosti.

U novom centru, Auto Hrvatska se bavi prodajom osobnih i lakih dostavnih vozila Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova marke Peugeot i prodajom rabljenih vozila svih marki, te uslugama ovlaštenog servisa.

U sklopu svečanog otvorenja, brojni ugledni uzvanici iz poslovnog svijeta s područja Slavonije i Hrvatske i predstavnici medija imali su priliku upoznati najnovije modele iz Peugeot ponude: nove modele 408, 2008, 208, 308, 308SW, 3008GT i ostale modele iz Peugeot game te bogatu ponudu servisnih usluga centra i rabljenih vozila.

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je je zahvalio tvrtci P Automobil Import d.o.o. na povjerenju koje tvrtke grade više od 5 godina od početka suradnje u prosincu 2018. godine kada je otvoren prvi Peugeot prodajno-servisni centar u Zagrebu. Dodatno je naglasio kapacitet i komparativne prednosti Peugeot prodajno-servisnog centra u Osijeku. Gospodin Vuksan je predstavio i odgovornu osobu iz tvrtke Auto Hrvatska Automobili za Peugeot centar u Osijeku, gospodina Petra Kovača, regionalnog voditelja prodaje marke Peugeot.

Uzvanicima su se obratili i Tomislav Miletić, generalni direktor u Emil Frey Grupi Hrvatska za Peugeot, Citroën i DS Automobiles i gospodin Dragutin Gotal, direktor marke Peugeot koji su tom prigodom zahvalili tvrtci Auto Hrvatska Automobili koja je prepoznala potencijal širenja na područje Slavonije kroz suradnju s markom Peugeot te zaželjeli uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova i pružanje servisnih usluga marke Peugeot u Osijeku.
Nakon svečanog otvaranja centra Peugeot simboličnim udarcem u gong kojim Auto Hrvatska tradicionalno obilježava sve svečane trenutke i značajne događaje i poslove, druženje se nastavilo u svečanom ozračju uz prigodan domjenak.

Kontakt centra:
Auto Hrvatska Automobili d.o.o. / Peugeot koncesionar / Kapelska 102A, Osijek
Besplatni telefon 0800 1952 / / www.autohrvatska.hr

Mail prodaja Peugeot vozila: peugeot.prodaja.os@autohrvatska.hr
Mail ovlašteni servis Peugeot vozila: peugeot.servis.os@autohrvatska.hr
Mail rabljena vozila: rabljena@autohrvatska.hr


Radno vrijeme:
Prodaja novih i rabljenih vozila:
pon-pet 8:00-17:00 h
subotom 8:00-13:00h
Servis vozila:
pon-pet 7:00-17.00 h

vrh stranice