MAN Importer Hrvatska d.o.o.

MAN Importer Hrvatska d.o.o. glavni je uvoznik gospodarskih vozila uglednog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena za tržište Republike Hrvatske. U ponudi su MAN-ovi kamioni u rasponu od 6 do 48 tona nosivosti te MAN-ovi i Neoplanovi autobusi za gradski, prigradski i turistički prijevoz, kao i originalni rezervni dijelovi.

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o.

Organizacija prodajno-servisnih centara u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Pazinu korisnicima nudi nova i rabljena gospodarska vozila MAN i Neoplan, servisne usluge, rezervne dijelove uglednih svjetskih dobavljača te održavanje i servis za kamione i autobuse različitih proizvođača. Ovlašteni je partner za održavanje i popravak MAN-ovih kamiona i MAN-ovih, Neoplanovih i Otokarovih autobusa. Veličina i opremljenost radionica, kao i akumulirano znanje i iskustvo zaposlenika, omogućili su da se, osim za održavanje MAN-ovih i Neoplanovih vozila, kapaciteti aktiviraju za popravak gospodarskih i priključnih vozila drugih proizvođača. Od kraja 2010. godine sve radionice ispunjavaju normu kvalitete HRN EN ISO 9001:2009. .

Auto Hrvatska Automobili d.o.o.

U sklopu poslovanja tvrtke Auto Hrvatska Automobili posluje šest prodajno-servisnih centara za osobna vozila. U prodajno-servisnom centru na adresi Heinzelova 70 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis osobnih i lakih dostavnih vozila marke Peugeot, na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis lakih dostavnih vozila marke Fiat  i ovlašteni  servisni centar marke Ford, u centru Zadar prodaja vozila marki Volkswagen i Audi te ovlašteni servis za VW, Audi i Škoda vozila , u centru Rijeka prodaja i ovlašteni servis Mazdinih vozila, u centru Karlovac prodaja vozila marki Volkswagen i Škoda i ovlašteni servis za vozila VW, Škoda, Ford i Fiat te u Splitu prodaja i ovlašteni servis vozila marki Renault i Dacia. Centri u Zadru i Splitu, osim suvremene servisne opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici.

KAM i BUS Importer d.o.o.

KAM i BUS Importer d.o.o. glavni je uvoznik gospodarskih vozila Ford Trucks za tržište Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije sa sjedištem u Radničkoj cesti 182 u Zagrebu. U ponudi su Fordovi kamioni u rasponu najveće dopuštene mase od 18 do 41 tone pokretani vlastitim FORD ecotorq motorima snage od 330 do 480 KS. Svoju primjenu nalaze u distribuciji, komunalnom segmentu, građevinskom segmentu i regionalnom transportu. Uz nova i rabljena vozila, uvoznik organizira prodaju originalnih rezervnih dijelova i opreme. Novi model tegljača F-MAX od 500 KS je tehnološki moderno, umreženo i izuzetno napredno vozilo u svojoj generaciji koji je na najvećem sajmu gospodarskih vozila IAA u Hannoveru osvojio prestižnu nagradu International Truck of The Year za 2019. godinu.   Radionica u sklopu objekta prilagođena je svim zahtjevima servisiranja gospodarskih vozila i opremljena potrebnim specijalnim alatima, suvremenom dijagnostikom i skladištem rezervnih dijelova, kao i servisnim vozilom koje po potrebi izlazi na teren 0-24 sata. 

Auto Tangenta d.o.o.

Članica Poslovne grupe registrirana za zastupanje u osiguranju osoba i imovine.

MAN Importer Makedonija dooel

MAN Importer Makedonija glavni je uvoznik gospodarskih vozila MAN Truck & Bus AG na tržištu Makedonije. Korisnicima u Makedoniji ponuđene su sve vrste MAN-ovih kamiona, originalni rezervni dijelovi i postprodajne usluge održavanja u jamstvenom i izvanjamstvenom roku.

MAN Importer BH d.o.o.

MAN Importer BH d.o.o. glavni je uvoznik kamiona uglednog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena za tržište Bosne i Hercegovine. Korisnicima nudimo nove i rabljene kamione, kompletnu servisnu podršku i MAN originalne rezervne dijelove. MAN-ova vozila odlikuje visok stupanj kvalitete izrade, naglašena ekonomičnost, velika izdržljivost i trajnost u najtežim uvjetima rada, te prilagođenost svim specifičnim potrebama kupaca. Cilj nam je da uz pouzdana i učinkovita vozila, visoki standardi poslovanja i kompetentnost djelatnika u konačnici rezultiraju još boljom uslugom za sve korisnike MAN vozila.

KAM i BUS d.o.o.

KAM i BUS d.o.o u Bosni i Hercegovini posluje od 2013. godine sa sjedištem u Matuzićima u općini Doboj Jug, prodajno-servisnim centrom u Laktašima u blizini Banja Luke otvorenim 2014. godine te novoj lokaciji PSC Sarajevo u Ilidži. Od 2016. godine KAM i BUS postaje ovlašteni MAN prodajno-servisni partner za prodaju novih i rabljenih kamiona, originalne rezervne dijelove te servis i održavanje vozila. Prodaja rabljenih kamiona svih marki zaokružena je ponudom dijelova i opreme provjerenih svjetskih proizvođača, originalnih i zamjenskih dijelova s 12 mjeseci garancije na ugradnju. Servisne radionice opremljene su najmodernijim dijagnostičkim uređajima i specijalnim alatima za kompletno održavanje i popravke, uz primjeran odnos prema društvenim vrijednostima i zaštiti okoliša.   

Kamion Importer d.o.o.

Kamion Importer d.o.o. uvoznik je Ford Trucks novih kamiona i originalnih rezervnih dijelova i opreme za tržište Bosne i Hercegovine sa sjedištem u Matuzićima, Doboj Jug. U ponudi su Fordovi kamioni za distribuciju, regionalni i međunarodni transport, građevinski, rudarski i komunalni segment u rasponu najveće dopuštene mase od 18 do 41 tone s vlastitim Ford Ecotorq motorima snage od 330 do 500 KS.  Novi model tegljača F-MAX od 500 KS je tehnološki moderno, umreženo i izuzetno napredno vozilo u svojoj generaciji koji je na najvećem sajmu gospodarskih vozila IAA u Hannoveru osvojio prestižnu nagradu International Truck of The Year za 2019. godinu. Novi Ford Trucks prodajno-servisni centar u Tuzli, smješten u industrijskoj zoni Lukavac, opremljen je specijalnim alatima, modernom dijagnostikom i skladištem rezervnih dijelova za održavanje i popravke svih marki gospodarskih vozila, kao i servisnim vozilom koje po potrebi izlazi na teren 0-24 sata. 

KAM in BUS Importer d.o.o. Ljubljana

KAM in BUS Importer, trgovina in storitve, d.o.o. uvoznik je Ford Trucks novih i rabljenih kamiona i originalnih dijelova i opreme za tržište Slovenije sa sjedištem u Ljubljani, Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid. U ponudi su Fordovi kamioni za distribuciju, regionalni transport, građevinski i komunalni segment u rasponu najveće dopuštene mase od 18 do 41 tone s vlastitim FORD ecotorq motorima snage od 330 do 480 KS. Novi model tegljača F-MAX od 500 KS je tehnološki moderno, umreženo i izuzetno napredno vozilo u svojoj generaciji. koji je na najvećem sajmu gospodarskih vozila IAA u Hannoveru osvojio prestižnu nagradu International Truck of The Year za 2019. godinu. Servisna radionica u prodajno-servisnom centru opremljen je specijalnim alatima, modernom dijagnostikom i skladištem rezervnih dijelova za održavanje i popravke gospodarskih vozila, kao i servisnim vozilom koje po potrebi izlazi na teren 0-24 sata. 

w Povratak na vrh