Povratak na izdvojene pogodnosti
 

Auto Hrvatska PSC Varaždin ulaže u edukaciju tima i specijalne alate za najsloženije zahvate i popravke na rashladnim komorama. 

U cilju pružanja maksimalne kvalitete servisnih usluga za popravak rashladnih komora, zaposlenici kontinuirano pohađaju stručna usavršavanja na temu popravaka hladnjača, čime je varaždinski servisni tim certificiran i za najsloženije zahvate na rashladnim komorama. Zadnja investicija u specijalne alate je vakuum lift nosivosti
1400 kilograma koji se vješa na servisni kran nosivosti 3200 kilograma. Pomoću vakuum lifta sada je, uz rotaciju lijevo-desno odnosno naprijed-nazad, moguće odjednom i bez bojazni od oštećenja skinuti kompletan stari bočni panel rashladne komore te potom montirati novi. Isti postupak vrijedi i za krovne panele.

  

Auto Hrvatska PSC Varaždin je od 2010. godine ovlašteni Schmitz Cargobull servis za popravak svih tipova rashladnih komora. Svi sudionici školovanja po završetku edukacije dobivaju certifikat za obavljanje navedene usluge. Time je tim Auto Hrvatska PSC Varaždin osposobljen za najsloženije zahvate na rashladnim komorama u Hrvatskoj, što priznaju i drugi ovlašteni Schmitz Cargobull servisi u Europi. Naravno, pored Schmitz Cargobull rashladnih komora, certificirani stručnjaci iz Varaždina mogu popraviti rashladne komore svih feroplast panela. Bez obzira je li na komori oštećena bočna površina, podnica ili ugao, svi oštećeni dijelovi rashladne komore mogu se po potrebi rastaviti i potom ili popraviti ili zamijeniti novim dijelovima, ovisno o vrsti oštećenja.

  

Nakon što se skinu poprečne i uzdužne letvice, rastavljene panel ploče se očiste od starog ljepila i prašine te se nanosi novo ljepilo.
Slijedi montaža novih panel ploča, a ispod novih letvica se prostor puni termo izolacijskom pjenom i brtvi masom protiv propuštanja vode. Ovisno o želji kupca lakirati se može samo dio komore koji je popravljen ili cijela komora. Popravljenu rashladnu komoru moguće je oblijepiti originalnim naljepnicama. PSC Varaždin nudi isporuku po
sistemu „ključ u ruke.“

 

 

Povratak na izdvojene pogodnosti

 

 
w Povratak na vrh