PEUGEOT je trenutno lider na europskom tržištu kompaktnih SUV vozila s modelima 5008 i 3008. 

SUV PEUGEOT 5008, s više od 300.000 proizvedenih vozila od lansiranja 2017., postigao je izvrsne komercijalne rezultate kako u Europi tako i u svijetu.

Marka PEUGEOT danas ponosno predstavlja novi SUV PEUGEOT 5008.

S odvažnim dizajnom uvodi dizajnerske kodove budućnosti nudeći više suvremenosti s redizajniranim prednjim krajem, novim stražnjim Full LED svjetlima, novim bojama karoserije i novom opcijom "Black Pack". On pojačava senzacije s novom instrument pločom visoke kvalitete, novim dodirnim zaslonom od 10” visoke rezolucije te pruža veću sigurnost najnovijim sustavima za pomoć u vožnji.

Novi SUV PEUGEOT 5008 pratit će vas u vašim svakodnevnim zadacima i aktivnostima u slobodno vrijeme. Nova modularnost, prijevoz do 7 osoba pruža neograničen broj izbora, a bez kompromisa u pogledu užitka u vožnji i udobnosti.

Od sada, novi SUV PEUGEOT 5008 ima 7 sjedala u serijskoj opremi od prve razine opremljenosti.

Odvažan dizajn

Kako bi bio korak ispred u pogledu stila, prednji dio novog SUV PEUGEOT 5008 je više nego ikad jedinstven i prepoznatljiv. Njegov odvažan dizajn postavlja nove kodove suvremenosti, istovremeno naglašavajući uspon prema premium segmentu.

Nova maska bez okvira simbolizira iznimno moderan stil, istovremeno zadržavajući fluidan dizajn. Vrh poklopca motora sada ponosno pokazuje monogram modela kao i cijela Peugeot gama.Razine GT / GT Pack dolaze sa specifičnom maskom s promjenjivim dizajnerskim uzorkom kako bi naglasila stilistički pomak GT izvedbi.

Prednja svjetla također su redizajnirana kako bi bila agresivnija i još više se odvojila od trenutnih dizajnerskih kodova. Ona uključuju LED dnevna svjetla od prve razine opremljenosti i produžena su s kromiranim umetkom u obliku očnjaka. Ovaj svjetlosni potpis savršeno je u skladu s trenutnim dizajnom marke Peugeot i prepoznatljiv je na prvi pogled.

Na razinama GT / GT Pack, Full LED svjetla nude još veću razinu tehnološke opremljenosti i prepoznatljiv izgled zahvaljujući proširenom svjetlosnom potpisu i funkciji osvjetljavanja zavoja (EVS) koji optimizira vidljivost pri brzinama većim od 90 km/h.

Posebno treba istaknuti funkciju "Foggy Mode" koja je zamijenila svjetla za maglu. Integrirana je u Full LED svjetla i uključuje kratka svjetla sa smanjenim intenzitetom kada su aktivirana stražnja svjetla za maglu.

Novi SUV PEUGEOT 5008 stiže na hrvatsko tržište krajem 2020. Proizvodi se u Francuskoj u Sochauxu i Rennesu.

Kontaktirajte nas za sve informacije o dostupnim Peugeot vozilima.
Kako do nas?

Vaš,

Peugeot prodajno-servisni centar
Heinzelova 70, 10000 Zagreb
tel. 01 6167 764, peugeot@autohrvatska.hr

 
w Povratak na vrh