SUV PEUGEOT 3008 lider je na tržištu kompaktnih SUV vozila, s više od 800 000 proizvedenih vozila od lansiranja 2016. Postigao je izvrsne prodajne rezultate u Europi i u svijetu. Nagrada Car Of The Year 2017 okrunila je ovaj uspjeh.

Marka PEUGEOT ponosno predstavlja novi SUV PEUGEOT 3008.

Njegov nadahnuti novi dizajn daje pečat novoj eri suvremenosti s još više elegancije, redizajniranim prednjim krajem, novim Full LED stražnjim svjetlima, novim bojama karoserije i novoj Black Pack" opciji.

Novi SUV PEUGEOT 3008 savršeno utjelovljuje snagu izbora, ideje koju zastupa marka, dolazi s Plug In motorom, s pogonom na dva ili četiri kotača te benzinskim ili dizelskim motorima kombinirajući užitak u vožnji i učinkovitost.

Bez kompromisa u pogledu inteligentnih tehnologija, novi SUV PEUGEOT 3008 dolazi s posljednjom generacijom pomoći u vožnji kao i s novim PEUGEOT i-Cockpit®om s novim visokokvalitetnim  zaslonom i novim 10” zaslonom visoke rezolucije osjetljivim na dodir.

Inspirirajući dizajn

Kako bi bio korak ispred u pogledu stila, prednji kraj novog SUV PEUGEOT 3008 evoluirao je prema stilu koji je više nego ikada jedinstven i prepoznatljiv. Njegov nadahnjujući dizajn postavlja kodove za sljedeću fazu suvremenosti, istovremeno naglašavajući profinjenost.

Nova maska bez okvira simbolizira još moderniji stil, zadržavajući fluidan dizajn. Vrh poklopca motora sada ponosno pokazuje monogram modela kao i cijela Peugeot gama.
Na GT / GT Packu nalazi se specifična maska s promjenjivim dizajnerskim uzorkom kako bi naglasila stilistički pomak GT izvedbi.

Prednja svjetla također su redizajnirana kako bi bila agresivnija i još više se odvojila od trenutnih kodova. Ona uključuju LED tehnologiju od prve razine opremljenosti. Ovaj svjetlosni potpis je savršeno u skladu s trenutnim stilom marke Peugeot i prepoznatljiv je na prvi pogled.

Na razinama GT / GT Pack, Full LED svjetla nude još veću razinu tehnološke opremljenosti i prepoznatljiv izgled zahvaljujući proširenom svjetlosnom potpisu i funkciji osvjetljavanja zavoja (EVS) koji optimizira vidljivost pri brzinama većim od 90 km/h.

Posebno treba istaknuti funkciju "Foggy Mode" koja je zamijenila svjetla za maglu. Integrirana je u Full LED svjetla i uključuje kratka svjetla sa smanjenim intenzitetom kada su aktivirana stražnja svjetla za maglu.

Straga, nova nadograđena svjetla uključuju Full LED tehnologiju (uključuju svjetla za vožnju unatrag), prikazujući 3D pandže za snažniji svjetlosni potpis. Svjetla su pokrivena prozirnim, sjenovitim staklom, proširujući crni poklopac prtljažnika sa svake strane vozila, čime vizualno proširuje stražnji dio vozila.

Uz to, modernizirani su GT monogrami (bočna strana i poklopac prtljažnika).

Novi SUV PEUGEOT 3008 stiže na hrvatsko tržište krajem 2020. Proizvodi se u Francuskoj u Sochauxu.

Kontaktirajte nas za sve informacije o dostupnim Peugeot vozilima.
Kako do nas?

Vaš,

Peugeot prodajno-servisni centar
Heinzelova 70, 10000 Zagreb
tel. 01 6167 764, peugeot@autohrvatska.hr

 

 
w Povratak na vrh