Do kraja lipnja odigrajte kviz na stranici www.blackchili.hr i osvojite vaučer za 10% popusta na kupnju 4 Continental gume koji možete iskoristiti do kraja listopada! Osim vaučera za popust koji možete iskoristiti na našem web shopu ili u prodajno-servisnim centrima Auto Hrvatska Automobili sudjelujete u nagradnom natječaju gdje će pobjednik osvojiti četiri dana u Provansi i testiranje Continental guma na Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 i BMW M240i automobilima.

Prodajno-servisni centri za osobna vozila Auto Hrvatska Automobili:

-           Centar Zagreb, Radnička cesta 182, tel. 01/6167 792, radnicka.servis@autohrvatska.hr

-           Centar Zagreb, Heinzelova 70, tel. 01/6449 940, heinzelova.servis@autohrvatska.hr

-           Centar Split-Kaštel Sućurac, Ulica Ivana Pavla II 1a, 021/662 700, st.servis@autohrvatska.hr

-           Centar Rijeka-Čavle, Bujanovo 6, tel. 051/512 090, servis@autohrvatska.hr

-           Centar Karlovac, Zagrebačka 15f, Ilovac, tel. 047/658 032, servis@autohrvatska.hr

-           Centar Zadar, Franka Lisice 85, tel. 023/344 810, servis@autohrvatska.hr

Vaučer možete iskoristiti i na https://shop.autohrvatska.hr/

Black Chili je Continentalov »tajni začin«: smjesa koja jamči da gume postižu još bolje rezultate i još bolje prianjanje. Pomoću brojnih istraživanja, inovacija i dugotrajnog razvoja, njezino je uvođenje bitno poboljšalo vožnju i sposobnost kočenja ljetnih guma visokog kapaciteta (UHP i uUHP) te istovremeno smanjilo otpor kotrljanja, zbog čega su gume još izdržljivije prilikom svakodnevne upotrebe.

Gume SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P i ContiSportContact 5, montirane na automobile koje ćete imati priliku voziti na događaju Black Chili Driving Experience, posebno su prilagođene sportskim automobilima, terenskim vozilima i vrhunskim električnim automobilima. Svi automobili koji sudjeluju u događaju - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 i BMW M240i - originalno su opremljeni gumama Continental, što znači da su izrađene u suradnji s proizvođačima automobila.

Gotovo svaki treći novi automobil proizveden u Europi već je tvornički opremljen gumama Continental. Budući da Continental nije samo proizvođač guma, već oko 75 % cjelokupnog globalnog poslovanja obavlja kao dobavljač auto dijelova, nije iznenađujuće da je većina svih novih automobila također opremljena širokim spektrom drugih proizvoda koje proizvodi Continental, poput: ovjesa, kočionih i drugih sigurnosnih sustava (ABS, ESP, AEB itd.), rješenja za povezivanje i zabavno-medijskih rješenja, pa čak i malih, ali važnih stvari poput npr. mlaznice za pranje prednjih svjetala. 

 
w Povratak na vrh