Deset gradskih autobusa OTOKAR za Rijeku

29.03.2021.

Vozni park tvrtke KD Autotrolej d.o.o. iz Rijeke bogatiji je za 10 gradskih minibusa koji će se financirati sredstvima iz strukturnih fondova Europske unije kroz operativni program konkurentnost i kohezija. 
Riječ je o 8-metarskim autobusima Otokar Navigo C s dizelskim motorima snage 175 KS, koji zadovoljavaju sve standarde aktivne i pasivne sigurnosti, imaju ugrađen sustav video nadzora te kapacitet od 47 putničkih mjesta, od kojih je 21 mjesto sjedeće.
Gradski minibusi Otokar zadovoljavaju sve kriterije suvremenog urbanog prijevoza pa će KD Autotrolej i grad Rijeka ovom obnovom voznog parka unaprijediti i podići fleksibilnosti usluge, te svim putnicima osigurati brz, siguran i ekološki prihvatljiv prijevoz gradskim ulicama.

Tvrtka Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o., kao članica poslovne grupe Auto Hrvatska, specijalizirana je za gospodarski program prodaje vozila, rezervnih dijelova i opreme, te svih usluga servisa, popravaka i održavanja. S teritorijalnom pokrivenošću svih regija Hrvatske, moderni prodajno-servisni centri opremljeni su najnovijim dijagnostičkim i specijalnim alatima na svim lokacijama.
vrh stranice