Fotkaj se i osvoji auto za vikend!

27.08.2021.

Potražite nas na Danima Piva u Karlovcu!

Ovogodišnji Dani piva Karlovac će se održati od 27. do 31. kolovoza u središtu grada Karlovca.. Uz novi koncept manifestacije, osvježeni vizualni identitet, gastro ponudu te besplatne koncerte na različitim glazbenim pozornicama, Karlovčane i njihove goste tijekom pet dana očekuje obilje aktivnosti na nekim od najpoznatijih gradskih lokacija.

Auto Hrvatska Automobili će se kao jedan od glavnim sponzora prestaviti sa ponudom Volkswagen i Škoda vozila. Na Manifestaciji će posjetitelji moći razgledati atraktivne električne modele vozila ŠKODA Enyaq i Volkswagen ID.4.

U sklopu Manifestacije biti će postavljen foto korner za slikanje na kojem će slika zasigurno ostati lijepa uspomena svim posjetiteljima.

Tijekom trajanja Manifestacije, svi posjetitelji moći će sudjelovati u nagradnom natječaju na Facebook stranici Auto Hrvatske. Potrebno je na facebook stranici Auto Hrvatske https://www.facebook.com/autohrvatska.hr ispod objave o natječaju objaviti fotografiju snimljenu u foto korneru Auto Hrvatske  koji će biti postavljen na manifestaciji Dani Piva u Karlovcu u periodu od 27.- 31.8.2021. i ispod slike staviti hastag #autohrvatska #danipivaka.

Pravila natječaja pogledajte ovdje.

Program na Danima Piva pogledajte ovdje.

Vidimo se na Danima Piva u Karlovcu!


vrh stranice