ENYAQ IV - Odlučan ulazak u električnu budućnost

30.11.2020.

Neka model ENYAQ iV bude i vaša ulaznica u svijet e-mobilnosti.
Novim modelom ENYAQ iV marka ŠKODA čini sljedeći dosljedan korak naprijed kada je riječ o provedbi svoje strategije električne mobilnosti.
Potpuno električno SUV vozilo s baterijskim pogonom kao prvi se serijski model marke ŠKODA češkog proizvođača automobila temelji na modularnoj električnoj platformi (MEB) Volkswagen koncerna.
ŠKODA ENYAQ iV pri tome objedinjuje pogon na stražnje kotače ili pogon na sve kotače te doseg do čak 510 kilometara* u WLTP ciklusu koji je u potpunosti prikladan za svakodnevicu, a tu je i izdašna ponuda prostora tipična za marku.
Marka ŠKODA nastavlja s dosljednim razvojem svojeg emotivnog dizajna - novo SUV vozilo u skladu s time raspolaže i potpuno novim konceptom unutrašnjosti s varijantama opreme Design Selections umjesto klasičnih linija opreme te potpuno novo oblikovanom strukturom ponude.
Posebna je istaknuta značajka ekskluzivna edicija Founders Edition modela ENYAQ iV koja je ograničena na 1895 primjeraka, a koja u jubilarnoj godini označava uspješnu 125-godišnju povijest poduzeća.

*svi podaci su privremene vrijednost
vrh stranice