DFSK vozila na EEF-u u Zagrebu

08.04.2022.

DFSK električna vozila su predstavljena Zagrebačkoj publici u CCO West.
Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja Electric Evolution Festivala, ove godine se prvi festival električne mobilnosti u Hrvatskoj i jedan od rijetkih u svijetu, predstavio i zagrebačkoj publici koja je od 8. do 10. travnja u City center one West mogla vidjeti novitete i aktualnu ponudu svih relevantnih auto-brendova i zastupnika u segmentu električnih i plug-in hibridnih vozila, kao i prateće industrije električnih vozila i opreme među kojima su i e-motori, e-skuteri te e-romobili.

Koncept festivala postavljen je u tri smjera: izlaganje aktualne ponude električnih i plug-in hibridnih vozila (automobili i e-motori, e-skuteri, e-romobili te prateća oprema), stručna predavanja za građanstvo te B2B s ciljem komunikacije prednosti korištenja električnih vozila.

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili je na festivalu premjerno izložila DFSK Seres 3 i DFSK Sokon EC 35 električno vozilo.

S obzirom na to kako se kupci električnih vozila u Hrvatskoj i dalje u najvećoj mjeri oslanjaju na subvencije Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, posjetitelji su na licu mjesta imali priliku saznati sve detalje kako aplicirati i ostvariti subvencije prilikom kupnje električnog vozila te što ih očekuje u novom krugu poticaja najavljenih za kasno proljeće ove godine.
vrh stranice