CUPRA najavila potpuno novi SUV model u 2024.

24.03.2022.

Nastavlja se nezaustavljiv impuls marke CUPRE.

CUPRA će proširiti svoju ponudu potpuno novim elektrificiranim SUV-om, koji se na tržište uvodi tijekom 2024.
Nezaustavljiv impuls marke CUPRA nastavlja se dok ova nekonvencionalna adrenalinska marka ubrzava uvođenje svojih elektrificiranih vozila na tržište predstavljanjem potpuno novog SUV-a, koji će se uhvatiti u koštac s izazovima nevjerojatno konkurentski nastrojenog segmenta kompaktnih SUV vozila.
Elektrificirani SUV osmišljen je tako da se ističe svojim samopouzdanim izgledom, koji zrači hrabrim emocijama i slobodom performansi. Potpuno novi elektrificirani SUV bit će dugačak oko 4,5 m, čime će se timovima za dizajn i inženjering omogućiti razvoj
vozila koje predstavlja oličenje srži marke CUPRA, dok će se istovremeno ponuditi savršene proporcije kako bi se ono moglo istaknuti među konkurentima u segmentu A.
Ovaj SUV integrirat će tehnologiju pogonskih sustava mHEV i PHEV, pri čemu će plug-in hibridna varijanta profitirati od nove generacije tehnologije PHEV, čime će se omogućiti prelazak dionice od oko 100 km u potpuno električnom modusu.
Potpuno novi elektrificirani SUV proizvodit će se, zajedno s modelom Audi Q3 Sportback, od 2024. godine u tvornici Györ u Mađarskoj.

vrh stranice