225x122

Web Shop

Web shop Auto Hrvatske nudi više od 40 vrhunskih brendova auto guma po odličnim cijenama uz brzu dostavu na kućnu adresu ili montažu na jednoj od 40 lokacija. U ponudi se nalaze vrhunske marke kao što su Continental, Toyo Tires, Vredestein, Bridgestone, Uniroyal, Hankook, Pirelli i mnoge druge. Moguće je plaćanje jednokratno i do 6 rata. 

Posjetite naš web shop

Provjerite ponudu

KOMPLETNA USLUGA NA JEDNOM MJESTU

Korisnicima je omogućeno da u samo nekoliko klikova opreme automobil novim gumama iz udobnosti vlastitog doma. Sve narudžbe obrađuju se s posebnom pozornošću te se dostavljaju na na kućnu adresu korisnika ili na neku od ugovorenih lokacija za montažu. Uslugu skladištenja guma moguće je ugovoriti na šest lokacija u Hrvatskoj u ovlaštenim prodajno-servisnim centrima Auto Hrvatska Automobila.

Prilikom kupnje guma marki Toyo Tires i Vredestein putem Auto Hrvatska web shopa kupci su u mogućnosti ugovoriti ‘Jamstvo plus’ u trajanju od dvije godine od dana kupnje. Garancija obuhvaća oštećenje gume zbog udarca, nepopravljive rupe i slučajno oštećenje. Za sve dodatne informacije i savjete pri kupnji na raspolaganju su vam stručnjaci koji vam mogu pomoći u odabiru pravog proizvoda za vaše potrebe.

KONTAKTI

Web Shop

Kontaktni centar

vrh stranice