Uz Veriga lance sigurni po snijegu i ledu

23.10.2023.

Iskoristite akcijske pogodnosti pri kupnji Veriga lanaca za gospodarska vozila. 

Iako su vanjske temperature još visoke, početak zimske sezone nije daleko, a vozači kamiona i autobusa znaju da se za zimske uvjete valja pripremiti na vrijeme. Upravo zato pripremili smo široku ponudu lanaca za snijeg za gospodarska vozila slovenskog proizvođača Veriga. Veriga u svom proizvodnom asortimanu nudi lance za snijeg za automobile, laka dostavna vozila, vozila opremljena pogonom na sva 4 kotača, kamione, autobuse, traktore i teške strojeve. U ponudi su i šumski lanci za traktore i teške strojeve za vuču drva, gusjenice za šumske strojeve, zaštitni lanci za teške strojeve te dereze za cipele za hodanje.

U tijeku je akcija Veriga lanaca linije STANDARD za kamione i autobuse s promotivnom cijenama. Kupnjom lanaca svaki kupac dobiva i kapu sa svjetiljkom branda Portwest. Kapa Beanie ima odvojivu prednju LED svjetiljku za bolju vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja. LED svjetiljka može se puniti USB priključkom.Veriga lanci linije STANDARD posjeduju certifikat za Austriju ÖNORM V-5119:2021

Akcija traje od 23.10. do 31.12.2023.

Za više detalja i informaciju o promotivnim cijenama kontaktirate 0800 1952 ili posjetite najbliži prodajno servisni centar Auto Hrvatske za gospodarska vozila. 

vrh stranice