Tko će biti europski prvak?

02.06.2021.

Znaš puno o nogometu i uspješno predviđaš rezultate utakmica? Prijavi se na MAN-ov nagradni natječaj i osvoji vrijedne nagrade.  
Nagradni natječaj se odvija za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva 2021., a cilj natjecanja je pogoditi točne rezultate utakmica, razlike golova te pobjednika i time skupiti što više bodova uz točne pogotke. 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno se prijaviti putem web stranice www.euro2021.man (pravila nagradnog natječaja možete pronaći na hrvatskom jeziku).

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade: 

  1. nagrada: VIP vikend u Minhenu za dvoje (uz plaćen put i smještaj organiziran posjet MAN centru i domaćoj utakmici FC Bayern te obilazak grada) 
  2. nagrada: Dvije karte za domaću utakmicu reprezentacije
  3. nagrada: Dres reprezentacije s Europskog prvenstva po izboru 

Uz to, MAN je pripremio i dnevne nagrade za svakog sudionika koji skupi najviše bodova tijekom pojedinog dana kada se utakmice održavaju.

Kako pobijediti?
Sudionici skupljaju bodove sa svakim točno predviđenim rezultatom utakmice. Igrač s najviše bodova na kraju nagradnog natječaja osvaja glavnu nagradu. 

Kako skupiti bodove?
Sudionici igre osvajaju bodove za pogođene točne rezultate utakmice, za točno pogođenu razliku golova, pobjednika i za svaki točan odgovor na bonus pitanja koja će vam biti postavljena.

Posebne značajke
Ne voliš igrati sam? To nije problem. MAN se pobrinuo da svi budu zadovoljni pa je sudionicima omogućio da se prijave i u grupama. 

Natjecanje može početi! MAN zna kako postati europski šampion pa Vam želi sreću u predviđanju.

vrh stranice