Petnaest MAN tegljača za Lactalis grupu

12.05.2021.

Lactalisova logistička tvrtka LA LOG d.o.o. jedna je od najvećih transportnih kompanija u Hrvatskoj, a uspješno posluje na europskom logističkom tržištu i ostvaruje izuzetne poslovne rezultate u međunarodnoj konkurenciji zadnjih 30 godina.
Vozni park Lactalis Grupe obnovljen je s novih 15 MAN-ovih tegljača, a riječ je o modelu MAN TGX 18.470 4x2 BLS s motorom snage 470 KS, TipMatic mjenjačem s retarderom, parkirnom klimom i svom opremom za aktivnu i pasivnu sigurnost vozača i transport robe na dugim relacijama.

Suradnja Auto Hrvatske i Lactalis Grupe u posljednjih je trinaest godina rezultirala isporukom 86 tegljača i kamionskih šasija u Republici Hrvatskoj, ali i Bosni i Hercegovini te Sjevernoj Makedoniji. Prilikom primopredaje tegljača gospođa Ines Glavan (direktorica LA LOG-a) i gospodin Tomislav Srebačić (direktor B.P.A.C. Auta) istaknuli su kvalitetnu dugogodišnju suradnju s Auto Hrvatskom u prodajnom i postprodajnom segmentu poslovanja, te važnost partnerskog odnosa i međusobnog povjerenja. 
vrh stranice