Pedom Asfalti naglasak stavljaju na kvalitetu

19.04.2021.

Isporučena su prva tri od ukupno 10 naručenih MAN tegljača i Kässbohrer kiper poluprikolica tvrtki Pedom Asfalti.

Zagrebačka tvrtka Pedom Asfalti d.o.o. specijalizirana je za radove vezane uz asfaltiranje. Ova tvrtka spremno prihvaća zahtjevne projekte poput izgradnje i rekonstrukcije cesta i autocesta, ali i one manje projekte poput uređenje privatnih dvorišta, parkinga i prilaza. Tvrtka ima i vlastitu proizvodnju asfaltne mješavine.

 S obzirom da im je kvaliteta jedan od najvažnijih čimbenika poslovanja odlučili su obnoviti vozni park i to s 10 MAN tegljača i 10 kiperskih poluprikolica marke Kässbohrer.

Riječ je o modelima MAN TGX 18.430 4x2 BLS s motorom od 430 konjskih snaga, automatiziranim TipMatic mjenjačem, klimatiziranom XL kabinom s jednim krevetom, ugrađenom kiperskom hidraulikom za poluprikolice. Tegljači posjeduju kočnicu za finišer koja je korisna kod polagača asfalta te sve sustave pomoći kojima zadovoljavaju zakonske norme. 

MAN-ove tegljače prate kiperske poluprikolice marke Kässbohrer. Ovdje govorimo o kipericama volumena 24 m3 opremljenim podiznom osovinom, sustavom za digitalni prikaz opterećenja po osovinama, kočnicom za finišer i kliznim ceradnim sustavom s platformom. Šasije poluprikolica zaštićene su KTL tehnologijom koja najmanje deset godina štiti od prohrđavanja u zahtjevnim građevinskim uvjetima rada. 

Vjerujemo da će partner Pedom Asfalti d.o.o. i dalje kvalitetom zadovoljavati sve poslovne zahtjeve.
vrh stranice