Odaberite Škodu na svom putu

26.01.2021.

Pronađite savršenu Škodu među modelima isporučivim odmah!

Kada birate novi automobil, toliko je pitanja na koja trebate odgovoriti. U čemu vas mora pratiti? Kako izgleda vaš dan, kakvi su vaši planovi za budućnost? Treba li vam partner za svakodnevno probijanje kroz gradsku džunglu ili suputnik u otkrivanju dalekih, novih putova? Ili u svom novom automobilu želite pronaći oboje?
Hoćete li biti jedini vozač ili ćete omiljeno mjesto dijeliti s nekim tko ima svoje želje, potrebe i ukus? Što traži vaš suvozač i putnici na stražnjim sjedalima?
Prostranost, udobnost, sigurnost, tehnologije... o svemu treba misliti. Na koji način kupiti automobil, kakav model financiranja odabrati?
Svi vaši zahtjevi, želje, potrebe, snovi... na sve smo mislili već pri prvim skicama svakog našeg modela. Pri stvaranju novih automobila i pri kreiranju ponuda uvijek se stavljamo u vaše cipele, u vaše sjedalo. I sanjamo iste ceste, iste snove. Predani u želji da vam ih ispunimo.

Stoga ćete u našoj ponudi pronaći različite modele, za različite stilove življenja, ali svaki od njih odraz je našeg mota: samo je najbolje dovoljno dobro za naše kupce.

Koji god automobil odabrali, dobivate prvu registraciju i osnovno osiguranje za prvu godinu. A sada su tu i povoljnije cijene:

ŠKODA MODELI

ISPORUKA ODMAH


Nudimo vam i financiranje putem Porsche leasinga. Odaberite model koji vam najbolje odgovara:

Model TOP BONUS* donosi vam:

  • FINANCIRANJE KROZ 5 GODINA (60 RATA)
  • SERVIS ZA 1 EURO/MJ. DO 105.000 KM
  • FINANCIJSKI BONUS u visini do 12.000 kn (ovisno o izabranom modelu)


    Model 3/3** donosi vam:
  • FINANCIRANJE KROZ 2 GODINE (3 RATE)
  • BEZ KAMATA I TROŠKOVA OBRADE

Za sva dodatna pitanja, Stojimo Vam na raspolaganju.

Auto Hrvatska Automobili d.o.o.
Vaš ovlašteni Škoda trgovac:
Zagrebačka 15f, 47000 Karlovac   I    047 568 045   I   Besplatni info telefon 0800 1952
skoda@autohrvatska.hr

vrh stranice