Jednostavno i praktično nadograđivanje softvera uz MAN Now

28.04.2022.

MAN Now omogućuje vam da softver pojedinih funkcija vozila bilo kada i bilo gdje prilagodite vlastitim potrebama – bez potreba za dolaskom u servisnu radionicu.
Zahvaljujući novoj, praktičnoj bežičnoj tehnologiji moguće je konfiguraciju softvera obaviti za vrijeme stajanja vozila tijekom dnevnog odmora, bez potrebe za dolaskom u servis. Aktiviranje značajki putem Interneta štedi vrijeme i poboljšava fleksibilnost konfiguracija vozila zbog dostupnosti naknadnih mogućnosti prilagodbe. Opcija MAN Now omogućuje vam da postojeće softverske funkcije na vašem vozilu jednostavno aktivirate ili proširite, a po potrebi se mogu dodati i nove funkcije. To možete učiniti za dulje razdoblje ili samo privremeno, ovisno o vašim individualnim vozačkim i poslovnim potrebama.

MAN Now osim toga obuhvaća funkcije MAN OnlineTraffic i MAN MapUpdate koje pomažu na način da stavljaju na raspolaganje detaljne karte i podatke o prometu u stvarnom vremenu za optimirano planiranje rute. Također, s pomoću jezičnog paketa možete dodati željene jezike prikaza u svoj medijski sustav i digitalni priručnik o vozilu.

Tijekom 2022. godine, bit će omogućeno daljinsko instaliranje dodatnih programa mjenjača kao što su „Efficiency plus“ ili „Tanker“ te aktiviranje funkcija Idle Shutdown, EfficientCruise, EfficientRoll i TimeControl. Tijekom narednih godina ponuda aktiviranja i ažuriranja funkcija će se kontinuirano proširivati, a sve novosti i dostupnu ponudu pratite preko platforme RIO. 

vrh stranice