Dodijeljena prestižna nagrada za Fiat Ducato

12.12.2020.

Nagrada "Najbolja osnova za kuće na kotačima 2019" 12-ti put zaredom.
Čitatelji specijaliziranog njemačkog časopisa Promobil nagradili su Fiat Professional Ducato titulom „Najbolja osnova za kuće na kotačima 2019. godine”, još jednom ističući njegovo vodstvo u ovom sektoru.­­­
On dominira tržištem Europe, tri od četiri kuće na kotačima izvedene su na osnovi modela Ducato.
Ducato se kontinuirano proizvodi u tvornici Sevel od 1981. i u zadnjih deset godina odabralo ga je preko 500.000 obitelji iz Europe kao osnovu za svoje kuće na kotačima.

Dugi niz međunarodnih nagrada nastavlja se bez prekida za model Ducato, heroja marke Fiat Professional. Dvanaesti put za redom, dobio je nagradu „Najbolja osnova za kuće na kotačima 2019. godine”, pobijedivši mnoge priznate konkurente. Ovu prestižnu nagradu dodjeljuju čitatelji časopisa „Promobil”, specijaliziranog njemačkog časopisa koji preko 25 godina predstavlja ključnu referencu za trendove u sektoru mobilnih domova.
Ova najnovija nagrada potvrđuje povjerenje koje su klijenti dali modelu Ducato, kao idealnoj osnovi za aktivnosti slobodnog vremena, potvrđujući ovu izvanrednu talijansku priču o uspjehu na cestama cijelog svijeta. Nije slučajno da se radi o jedinoj osnovi vozila koja je izričito napravljena da postane kuća na kotačima u ovom stalno rastućem sektoru.
Također, i u 2018. godini broj novih registracija je porastao za 10% u usporedbi s prethodnom godinom, kao dodatni dokaz da kuće na kotačima više nego ikada omogućuju provođenje jedinstvenog stila života, kako bi korisnici uživali u slobodi kretanja kamo god i kada god krenuli, te da se ne radi samo o vozilima za odmor.
Ducato se proizvodi u tvornici Sevel u mjestu Val di Sangro u Italiji, najvećoj tvornici u Europi za proizvodnju lakih dostavnih vozila. Tvornica Sevel nagrađena je srebrnom medaljom World Class Manufacturing za kvalitetu proizvodnje i pokriva površinu od 1.200.000 kvadratnih metara. U 2018. godini, preko 297.000 vozila sišlo je s proizvodnih traka tvornice Sevel, čime je četvrtu godinu za redom srušen vlastiti rekord proizvodnje, s povećanjem od 46% u zadnjih šest godina.
Ovaj uspjeh proizlazi iz 37 godina iskustva. Od 1981. godine pobjedničke značajke su postepeno usavršavane kako bi model Ducato postao autentični trendseter koji se proizvodi u preko 13.000 izvedbi i prodaje u preko 80 država u svijetu. Ukratko, radi se o globalnom modelu koji u svojoj kategoriji postavlja standarde.
Nadalje, Fiat Professional Ducato osnova za kuće na kotačima projektirana je u suradnji s vodećim europskim proizvođačima kuća na kotačima kako bi ponudila najbolja rješenja integrirane osnove i životnog okruženja.
vrh stranice