Dobra vidljivost za sigurnu vožnju

02.10.2020.

Kod visoko kvalitetnih, MAN originalnih metlica brisača, optimalan izbor materijala smanjuje istrošenost i kod velikih zahtjeva, dok se istovremeno zadržava dobra kvaliteta brisanja.
Na prvi pogled, metlice brisača, djeluju neupadljivo i prilično beznačajno. Ali kad pažljivije pogledate, shvatite da je puno truda i znanja uloženo u razvoj metlica brisača. Iz dana u dan podnose ekstremni stres i napor kojem su izloženi. Temperature između -40 i +80 ° C, UV zračenje, kemijski učinci poput ozona, ptičjeg izmeta i sredstava za čišćenje, mehanički čimbenici stresa poput prljavštine, ostaci insekata, smrznuto ili suho vjetrobransko staklo stavljaju metlice brisača na najteža ispitivanja.

MAN originalne metlice brisača dizajnirane su da proizvedu do 125 000 ciklusa stalne kvalitete unatoč svim tim štetnim učincima. Visoka kvaliteta brisača znači da vozač uvijek ima nesmetan pogled na cestu ispred sebe, čak i u kritičnim situacijama i pri velikim brzinama, te je u stanju pravovremeno prepoznati opasnosti. Optimalna svojstva materijala također smanjuju trošenje kako bi se održala dugovječna kvaliteta brisača.

Prednosti MAN-ovih originalnih metlica brisača:

Korištenje visokokvalitetnog materijala za dugi vijek trajanja
Dobra vidljivost zahvaljujući odličnoj kvaliteti brisanja
Minimalna buka za manje ometanja
Pouzdani na temperaturama između -40 i +80 °C
Brza zamjena prema uputama za ugradnju
Stalne inovacije i poboljšanje kvalitete brisača
vrh stranice