DFSK komercijalna električna vozila

27.06.2022.

Upoznajte ih.

DFSK EC 35

Obrtnicima i malim poduzetnicima koji svoje proizvode i usluge nude prvenstveno u gradskim sredinama namijenjen je DFSK EC 35. Riječ je o lakom dostavnom vozilu koje se zahvaljujući kompaktnim dimenzijama odlično snalazi u gužvama i jednostavno provlači uskim uličicama. Uz nosivost od 1000 kg i bočna vrata s obje strane, manipulacija teretom je vrlo jednostavna, a tu je i uvijek dobrodošla kamera za vožnju unazad. Zahvaljujući kombiniranom dosegu u gradskoj vožnji od 268 km po WLTP normi, kapacitet baterije dovoljan je za svezadatke unutar nekoliko radnih dana, pa i više ako vozilo nije maksimalno opterećeno.

Kako baterija ne sadrži opasne metale, posljedično je i do pet puta sigurnija po pitanju zapaljenja i sličnih nesreća od, primjerice, litij-ionskih ili litij-poimernih baterija. Ono što je poslovnim korisnicima također izuzetno važno, zahvaljujući spomenutom kemijskom sastavu baterije njezin je vijek, s otprilike 4000 ciklusa punjenja, dvostruko dulji od uobičajenog. Iako je energetska gustoća LFP-baterija nešto manja od litij-ionskih, njezin neto kapacitet od 38,7 kWh dovoljan je za ukupan doseg gradske vožnje od 268 km prema WLTP-normi. Tako je u realnim uvjetima moguće računati na doseg do 200 km ljeti, odnosno 170 km zimi.

DFSK EC35 ujedno koristi i poseban PTC-grijač koji pomaže bržem zagrijavanju, odnosno posljedično manjem trošenju baterije zimi ili pri niskim temperaturama. Punjenje baterije brzo je i jednostavno uz pomoć jednofaznog on-board AC-punjača (izmjenična struja) snage 6,6 kW što podrazumijeva da je nakon noćnog punjenja povoljnijom tarifom EC35 ujutro pun i spreman za rad. Ako radni zadaci zahtijevaju veću dnevnu kilometražu, odnosno nadopunjavanje tijekom radnog vremena, tu je i klasični CCS-priključak za brze DC-punjače (istosmjerna struja) koji za samo pola sata puni bateriju od 20 do 80 posto.

DFSK EC 35 dolazi uz jamstvo od tri godine ili 60.000 km, dok na sam pogonski sklop (e-motor, baterija i pretvarač) vrijedi garancija od pet godina ili 120.000 km

Pored spomenutog modela EC 35, ponuda je proširena verzijom DFSK EC 31 koja se prepoznaje po putničkoj kabini za dvije osobe, dok otvoreni teretni dio ostavlja mogućnost razli-čitih nadogradnji. Svi navedeni osobni i komercijalni modeli nude kombinaciju respektabilnih performansi i pristupačne cijene, što su predispozicije za privlačenje cjenovno osviještenih i ekološki nastrojenih kupaca.
S otvorenim sandukom ili kao varijanta šasija s opcijom izvedbi različitih nadogradnji, DFSK EC31 nastupa kao vrlo svestrani električni kamionet. U varijanti sa sandukom budućim vlasnicima nudi raskošan teretni prostor dimenzija 2900 x 1540 x 370 mm i, ništa manje važno, iznimnu nosivost od 1205 kg. Zahvaljujući elektromotoru snage 82 KS i okretnom momentu od 200 Nm koji je dostupan od početka, velike mase nisu prepreka za obavljanje zadataka.
Kao i na EC35, i ovdje automatski prijenos olakšava posao vozaču, ne samo komforom vožnje već i činjenicom da se može u potpunosti koncentrirati na vožnju. Kombinacija disk kočnica sprijeda i bubanj straga s jedne strane nude potrebnu dozu sigurnosti, a s druge robusnost uz niske troškove održavanja. LFP-baterija (38,7 kWh) dovoljna je za ukupni doseg od 215 km (WLTP), a puniti se može na AC-punjačima (6,6 kW) ili brzim DC, gdje je za samo pola sata baterija puna od 20 do 80 posto. Robustan nastup nije u suprotnosti s komfornom opremom (klima, multimedija, zračni jastuk za vozača...) pa DFSK EC31 ima sve predispozicije postati jedno od najomiljenijih malih građevinskih vozila na domaćem tržištu.

Provjerite dostupna vozila.

Auto Hrvatska Automobili d.o.o.
Generalni uvoznik DFSK električna vozila za RH
Radnička cesta 182,10000 Zagreb
tel. 0800 1952
Mail. dfsk.prodaja@autohrvatska.hr

Tvrtka CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY više od 35 godina posluje na kineskom tržištu te je vodeći proizvođač u proizvodnji komercijalnih vozila od 1 tone. Razvojem poslovanja, prije 10 godina tvrtka započinje proizvodnju osobnih vozila te do danas uspješno posluje u 60 zemalja na svijetu. DFSK je prisutan u Europi od 2008. godine putem predstavništva u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Španjolskoj i zemljama Beneluxa. Od 2021g. tvrtka se priključila globalnom trendu elektrifikacije modela, te je uspješno provela postupak Europske tipske homologacije za putničke modele SUV Seres 3 i 5.

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili je ostvarila suradnju sa uspješnom kineskom tvrtkom CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY te postala zastupnik DFSK električnih osobnih i komercijalnih vozila na hrvatskom tržištu. Tvrtka CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY više od 35 godina posluje na kineskom tržištu te je vodeći proizvođač u proizvodnji komercijalnih vozila od 1 tone. Razvojem poslovanja, prije 10 godina tvrtka započinje proizvodnju osobnih vozila te do danas uspješno posluje u 60 zemalja na svijetu.

DFSK je prisutan u Europi od 2008. godine putem predstavništva u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Španjolskoj i zemljama Beneluxa. Od 2021.g. tvrtka se priključila globalnom trendu elektrifikacije modela, te je uspješno provela postupak Europske tipske homologacije za putničke modele SUV Seres 3 i 5, te komercijalna vozila EC 31 i EC 35.

Prodajno-servisni centar nalazi se u sklopu Auto Hrvatska Poslovnog centra Radnička na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu.

 

Preuzmite katalog DFSK vozila

vrh stranice