Deset MAN tegljača za Ricardo d.o.o.

28.04.2021.

Vozni park poznate slavonske tvrtke Ricardo d.o.o. iz Darde bogatiji je za deset novih MAN tegljača čime potvrđuju svoj daljnji rast i razvoj kao i zadovoljstvo markom MAN, te održavanjem vozila u ovlaštenoj servisnoj mreži.

Riječ je o modelu MAN TGX 18.470 4x2 BLS s TipMatic mjenjačem s retarderom, XLX kabinom s dva ležaja, frižiderom i parkirnom klimom. Tegljači su nabavljeni u svrhu obnove voznog parka za međunarodnu špediciju. Primopredaja je održana u prostoru novog prodajno servisnog centra Auto Hrvatska PSC u Osijeku, u ulici Svetog Leopolda Bogdana Mandića, otvorenog 2019. godine.

Ricardo nudi uslugu prijevoza svih vrsta roba u ambijentalnom i hlađenom režimu te prijevoz živih životinja i rasutih tereta s 250 voznih jedinica koliko čini vozni park Ricarda. Tvrtka Ricardo kontinuirano ulaže u svoje poslovanje čime zaslužuje status jedne od najvećih prijevozničkih tvrtki u Hrvatskoj. Ulaganjem u nove kamione potvrđuju svoj daljnji rast i razvoj, a iako većinu prometa ostvaruju u Hrvatskoj, posljednjih godina pojačali su svoju prisutnost i na europskom tržištu.

Uz zahvalu za dosadašnju dugogodišnju i uspješnu suradnju, predsjedniku Uprave tvrtke Ricardo d.o.o. Milanu Vrdoljaku, tegljače je predao Mario Fabek, izvršni direktor za gospodarski program Poslovne grupe Auto Hrvatska. 

Tvrtka Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o., kao članica poslovne grupe Auto Hrvatska, specijalizirana je za prodaju vozila, rezervnih dijelova i opreme te svih usluga servisa, popravaka i održavanja za gospodarski program. S teritorijalnom pokrivenošću svih regija Hrvatske, moderni prodajno-servisni centri opremljeni su najnovijim dijagnostičkim i specijalnim alatima na svim lokacijama. MAN je zadnjih 15 godina najprodavanija marka novih kamiona u Hrvatskoj što je rezultat velikog povjerenja poslovnih partnera u organizaciju, proizvode i usluge. 
vrh stranice