Tvrtka Vredestein s poviješću duljom od 100 godina ubraja se među najstarije proizvođače guma na svijetu.

Od sada zimske gume Vredestein možete pronaći i u Auto Hrvatska centrima za osobna vozila u Zagrebu (Radnička 182 i Heinzelova 70), Zadru, Rijeci i Karlovcu.

Iz ponude izdvajamo zimske modele vrhunskih performansi:

Snowtrac 5 - Sigurna i udobna guma u zimskim uvjetima sa izvanrednim kočenjem na snijegu i ledu i odličnim kočenjem na mokroj podlozi. Guma prikladna za vozila niže i srednje klase.

Wintrac xtreme S - Vrhunska razina upravljivosti i kočenja u zimskim uvjetima. Brz i direktan odziv upravljanja pri velikim brzinama. Guma prikladna za vozila srednje i visoke klase.

Prelistajte katalog zimskih i cjelogodišnjih guma.

STVORENE ZA RAD
Gume obuhvaćaju mnogo tehnologije. Tvrtka Vredestein razvija i proizvodi gume koje poboljšavaju radne značajke svakog vozila. Guma Vredestein konstruirana je za optimalan rad i maksimalnu sigurnost korisnika u bilo kojem trenutku, kako bi se  vozačima ponudila najsigurniju i najbolju vožnju.

INOVATIVNOST KAO TEMELJ
Inovativnost je ključna za održavanje prednosti u poslovanju s gumama i dio je DNK tvrtke Vredestein.

VRHUNSKE PERFORMANSE
Kroz desetljeća napravljeni su veliki koraci na polju sigurnosti, upravljanja i ekonomičnosti goriva, a gume su u tom razvoju imale ključnu ulogu. Kao poveznica vozila a cestom, gume osiguravaju pravilan rad sustava kao što su ABS i ESP.

TEHNOLOGIJA UTEMELJENA NA DIZAJNU. TO JE VREDESTEIN.
Vredestein od 1997. godine održava partnerstvo s poznatom talijanskom agencijom za dizajn Giugiaro i zato pridodaje tako puno pažnje vlastitom dizajnu gaznog sloja te bočnim stranicama guma.

Kako Giugiaro svojim dizajnom poboljšava gume Vredestein? On simbolizira njihovu predanost pojedinostima i zalaganje za isticanje iz mase. To su kvalitete koje se podjednako odražavaju na tehnologiju i na dizajn guma. Giugiarov jedinstveni potpis naglašava prepoznatljivi karakter Vredestein guma. Talijanski dizajn uvijek se oblikuje u bliskoj suradnji s njihovim inženjerima u centru za istraživanje i razvoj tvrtke Vredestein: oblik prati funkcionalnost.

Vredestein je kroz godine surađivao s brojnim partnerima za stiliziranje. Na međunarodnim sajmovima automobila ponekad dijele izložbene prostore u kojima vodeću ulogu imaju gume Ultra High Performance tvrtke Vredestein montirane na automobile vrhunskih stilista kao što su Lumma Design, Hamann i Mansory. Vredestein isporučuje jedinstvene veličine guma te stilistima – i proizvođačima automobila – pruža više slobode pri dizajniranju novih koncepata.

 
w Povratak na vrh