Poslovni centar Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji  ili mu je potreban poporavak postojećeg vozila.

U sklopu centra posluje:

  • Ovlašteni prodajno-servisni centar za Audi vozila
  • Ovlašteni prodajno-servisni centar za VW vozila
  • Ovlašteni servisni centar za Škoda vozila
  • Centar rabljenih vozila
  • AH Servis - servis za sve marke vozila
  • Prodajno-servisni centar za gospodarskih vozila

Ovlašteni servisni centar za VW, Audi i Škoda vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila. Centar u Zadru, osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici.
Auto Hrvatska kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih  timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu.

U servisu za sve marke vozila moguće je obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Za sva vozila starija od 4 godine u mogućnosti smo ponuditi posebne cijene na kupnju i ugradnju rezervnih dijelova i uslugu servisa. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova.

Termin servisa ili probne vožnje moguće je dogovoriti i putem online obrasca na internet stranici www.ahautomobili.hr

Kontakt za više informacija:

Auto Hrvatska Automobli d.o.o. / Podružnica Zadar  / Franka Lisice 85, Zadar
Tel: 023 344 810 / E-mail: zd.servis@autohrvatska.hr  /  www.autohrvatska.hr

 
w Povratak na vrh