General Tire je predstavio tržištu  nove zimske gume za putničke automobile, terenska (SUV) i dostavna vozila. Nove gume su usmjerene na veću sigurnost vozila u svim segmentima.

Tvrtka General Tire dodatno je optimizirala svoj asortiman zimskih guma za automobile, terenska i dostavna vozila na srednjeeuropskom tržištu. Najnoviji proizvodi koji su dodani već postojećem nizu zimskih guma su gume Altimax Winter 3, Snow Grabber Plus  guma Eurovan Winter 2, pri čemu taj niz zaokružuje nova guma Eurovan A/S 365, guma za sva godišnja doba za dostavna i laka gospodarska vozila.

Upoznajte novitete.

Altimax Winter 3 – Nova zimska guma za putničke automobile

Svojim usmjerenim dizajnom i unaprijeđenom tehnologijom silike, nova guma Altimax Winter 3 omogućava sigurnu i pouzdanu mobilnost zimi kod kompaktnih automobila pa sve do gornje srednje klase automobila. Ovaj sljednik gume Altimax Winter Plus odlikuje se još boljim performansama na svim ključnim parametrima. Povećanjem gustoće pora, višekutnim rubovima blokova te širokim ramenim blokovima, guma Altimax Winter 3 pruža veći broj rubova za prianjanje u svim smjerovima vožnje, jednako kao i veću krutost blokova. To stvara dodatnu trakciju, izvrsno upravljanje na snijegu te bolje vozne karakteristike na suhim cestama, a da se ne spominje bolji prijenos sila kočenja i ubrzavanja. Guma Altimax Winter 3 proizvodi se u 41 veličini za naplatke veličine od 13 do 18 inča, s omjerom širine i visine između 80 i 40%, a može se dobiti u širinama gume od 155 do 245 milimetara, što je odobreno za brzine sve do 240 km/h.

Snow Grabber Plus – Nova udobna zimska guma za terenska (SUV) vozila i vozila 4x4

Ova nova zimska guma bez čavala za terenska vozila i za vozila 4x4 objedinjuje izdržljivost tipičnu za General Tire s kvalitetom vožnje gume putničkog automobila te maksimalnom kilometražom. Opremljena optimiziranom krutošću blokova i kompjuterski otimiziranim simetričnim dizajnom gazne površine, ova nova guma nasljednik je gume bez čavala SnowGrabber. Kod gume Snow Grabber Plus, General Tire uvodi svoju tehnologiju Tracgen koja donosi sljedeće osobine: Inovativna rebra za snijeg u bazi gazne površine objedinjena su s nazubljenim blokovima u gaznoj površini te dizajnom otvorenog ramena čime se postiže impresivna trakcija na snijegom pokrivenim cestama. Na to se nadovezuje kraći kočioni put na snijegu te veća preciznost upravljanja kod ekstremnog skretanja na suhim cestama te na površinama cesta u zimskim uvjetima. Istovremeno Duragen tehnologija tvrtke General Tire jamči robusnost: Ojačani blokovi u gaznoj površini razlog su veće stabilnosti gazne površine, dok nazubljene pore smanjuju deformiranje blokova, pružajući dodatnu zaštitu od oštećenja. Remen od ultra čvrstog čelika omogućava pouzdanu stabilnost u svim predvidivim uvjetima opterećenja. Guma SnowGrabber Plus proizvodi se u 25 veličina za naplatke od 15 do 20 inča s omjerom širine i visine između 75 i 40%, te je dostupna u širinama gume od 205 do 275 milimetara, što je odobreno za brzine sve do 240 km/h.

Eurovan Winter 2 – Novi zimski stručnjak za dostavna vozila i laka gospodarska vozila

Gumom Eurovan Winter 2, General Tire dovodi na tržište vrijednog nasljednika već iskušane i testirane gume Eurovan Winter. Veliki broj njenih pora te mnogo različitih rubova za prianjanje u blokovima stvaraju efekt “grebača leda”. Kombinacija džepova za snijeg i optimizirano podizanje snijega u gaznoj površini stvaraju snažno povezivanje snijega na snijeg. Široki kanali za odvodnju vode jamče brzu i učinkovitu disperziju vode iz kontaktnog područja. Kao rezultat toga, nova guma Eurovan Winter 2 omogućava superiornu trakciju i vrhunske karakteristike upravljanja, jednako kao i bolje kočenje na snijegu i na mokrim cestama. Ostale pozitivne strane uključuju njenu otpornost na akvaplaning te dobre karakteristike upravljanja na bljuzgavici. Kompaktni rameni blokovi i dva kontinuirana središnja rebra u gaznoj površini odlikuju se sigurnim prianjanjem kod skretanja te izvrsnom stabilnošću održavanja smjera.  Jednako kao i njen prethodnik, ova nova guma za dostavna i laka gospodarska vozila dostupna je za naplatke  od 14 do 16 inča u širinama od 185 do 235 milimetara. Ovisno o veličini, te su gume odobrene za brzine sve do 190 km/h.

Eurovan A/S 365 – Nova guma za sva gdišnja doba za dostavna vozila

Ova guma za sva godišnja doba iz tvrtke General Tire objedinjuje visoke performanse na mokrim cestama te vrlo dobre performanse kočenja na snijegu, s izvrsnom dinamičkom stabilnošću u svim vremenskim uvjetima. Njene specijalne osobine uključuju veliki broj rubova za prianjanje čime se postiže optimalno povezivanje sa snijegom, cik-cak pore za postizanje sigurnog prianjanja na mokrim površinama te široke utore u gaznoj površini koji služe za brzo raspršivanje vode. Usto, veliki postotak blokova u gaznoj površini omogućava savršeno precizno upravljanje i stabilnost kod skretanja. Ova guma za sva godišnja doba proizvodi se za naplatke od 15 i 16 inča s omjerom širine i visine od 75 do 60% te u širinama između 195 i 235 milimetara. Zavisno o veličini, guma Eurovan A/S 365 odobrena je za brzine sve do 210 km/h.

Ukoliko trebate nove zimske gume, Auto Hrvatska je za vas pripremila popust do čak 20% na cjelokupan asortiman General tire guma.

Ove zime iskoristite top ponudu General tire guma, 195 65 15, Altimax Winter 3 za 339kuna!

Akcija traje do 30.11.2017.. ili do isteka zaliha.

Zakonski rok za izmjenu guma je 15.11. zato požurite do nas u prodajno-servisni centar ili kupite gume online na web portalu autohrvatska.hr

U svim našim prodajno-servisnim centrima za osobna vozila u mogućnosti smo Vam ponuditi kupnju novih guma te uslugu montaže i demontaže i vansezonskog skladištenja guma.

U servisnim centrima  za sve marke vozila na lokacijama u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci i Zadru moguće je obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Za sva vozila starija od 4 godine u mogućnosti smo ponuditi posebne cijene na kupnju i ugradnju rezervnih dijelova i uslugu servisa. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova.  

Obratite nam se s povjerenjem, naši prodajni i servisni savjetnici stoje Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja!

Centar Zagreb, Radnička cesta 182, tel. 01 6167 792, zg.radnicka.servis@autohrvatska.hr
Centar Zagreb, Heinzelova 70, tel. 01 6167 695 zg.heinzelova.servis@autohrvatska.hr
Centar Zadar, Franka Lisice 85, tel. 023 344 810, zd.servis@autohrvatska.hr
Centar Rijeka, Bujanovo 6, Čavle, tel. 051 512 090, ri.servis@autohrvatska.hr
Centar Karlovac, Zagrebačka 15f, tel.  047 658 032, ka.servis@autohrvatska.hr

Zimske gume moguće je kupiti i online uz uslugu ugradnje u preko 30 servisnih radionica ili dostavom na kućnu adresu.

 
w Povratak na vrh